Στο “καναβάτσο”η Λίβερπουλ έχασε 2-0 στο Σαν Πάολο.

Η Λίβερπουλ λύγισε στο Σαν Πάολο. Με ένα πέναλτι που δεν υπήρξε, και ένα γκολ στις καθυστερήσεις η Νάπολι κέρδισε 2-0 τη Λίβερπουλ και θρονιάστηκε στην πρώτη θέση του πέμπτου(5ο) όμιλου. Στο άλλο ματς η Ζάλτσμπουργκ με προσωπικό σόου του 19χρονου Χαλαντ διέλυσε την Γκεγκ με 6 -2.

Το ματς στον “ιταλικό νότο” είχε μετρημένες φάσεις, με τη Λίβερπουλ να είναι πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, ενώ η Ναπολι σταμάταγε πάντα στην τελική πάσα,απέναντι στη σωστά τοποθετημένη και σκληρή άμυνα των “Μαρινερς”.

Το παιχνίδι άρχισε να εξελίσσεται ομαλά, με τη Λίβερπουλ πιο σοβαρή και πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, ενώ η Νάπολι σταμάταγε πάντα στην τελευταία πάσα απέναντι στη σκληρή και οργανωμένη άμυνα των Λιβερπουλιανων.

Όλα έδειχναν ότι το ματς γέρνει προς τους “κόκκινους” μέχρι που ήρθε η φάση του 82’και μέ ενα πέναλτι “μαϊμού” μία ανατροπή που δεν έγινε ποτέ ο Μέρντες κάνοντας το 1-0 βάζει τη Liverpool πλάτη στο χορτάρι.

Και σαν να μην έφτανε αυτό στις καθυστερήσεις ο Φαν Ντάικ και ο Ρομπερτσον κάνοντας τη μαλακια της ζωής τους,και λέγοντας τους ο Γιορέντε ευχαριστώ κάνει το 2-0 ξαναβαζει πλάτη στο χόρτο τη Λίβερπουλ και χαίρεται. Το πέναλτι μαϊμού, μία ανατροπή που δεν έγινε ποτέ εξεταστηκε τρεις φορές από το “var”και δεν είδε κανείς τίποτα. .

Άρα λοιπόν μαλάκες “Βάριστες” δεν υπάρχουνε μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν και στην Ιταλία, υπάρχουνε παντού. Για αυτό όταν βλέπετε τέτοιου είδους καραγκιοζιλίκια μετά από έλεγχο στο μάτι του “Κύκλωπα” μην ταράζεσται,ετσι είναι γινεται παντού. Το αποτέλεσμα λοιπόν αδικεί την αγαπημένη μου Λίβερπουλ.

B IΓΝΑΤΙΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα