Στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί… Σωτήρης Βάζελος

Σε έναν μέτριο προς κακό ποιοτικά τελικό η Μπάγερν Μονάχου ήταν αυτή που σήκωσε την κούπα με τα αυτιά και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2020. Όλος ο κόσμος περίμενε να δει φάσεις,ενέργεια,πάθος και πολλά γκολ διότι σε όλη αυτή την περίοδο των νοκ-άουτ όλα τα ματς ήταν με πολλά γκολ και ωραίο ποδόσφαιρο γενικότερα. Οι προσδοκίες όμως όλων διαψεύστηκαν καθώς και οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν σαφώς πιο προσηλωμένες αμυντικά και κουρασμένες τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.
Ο Κομάν στο 59′ έγραψε το τελικό 1-0 και οι Βαυαροί λούστηκαν με μπύρες. Πέρα ως πέρα δίκαιη η κατάκτηση αφού τους τελευταίους έξι μήνες ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα και το club που σε έπειθε πιο πολύ ότι θα πάει στη πηγή να πιεί νερό. Τα αστέρια της Παρί σε κακή βραδιά καθώς δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να πάρουν την ομάδα στις πλάτες του και να δικαιολογήσουν τα υψηλά συμβόλαια τους.
Ο Εμπαπέ έχασε γκολ που δεν χάνονται,ο Ντί Μαρία φλυαρούσε και ο Βραζιλιάνος επιβεβαίωσε ότι δεν έχει βαριές πλάτες. Ο Τουχελ δεν είχε άλλους άσσους στο μανίκι και τελικώς όνειρο ήταν και πάει για τους Γάλλους.Μια δύσκολη σεζόν για το Uefa Champions Legue έφτασε στο τέλος της με τους Γερμανούς να κάθονται στο θρόνο και των Νόιερ να βαδίζει στα χνάρια του σπουδαίου Όλιβερ Κάν…

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα