Στο θολωμένο μου μυαλό | ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Το ματς για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Mundial απέναντι στο Κόσοβο δεν είναι “το κριτήριο” για να κάτσουμε να ασχοληθούμε με την εικόνα της εθνικής, μπορούμε όμως να πούμε ότι ήταν το ξινισμένο κερασάκι στην κακή τούρτα του Ολλανδού ζαχαροπλάστη…

Αφού απέτυχε εις διπλούν σε προκριματικά Euro και Mundial τι το παλεύει ακόμα;Φύγε από μόνος σου…

Τι κρατάμε από αυτά τα ματς της εθνικής ομάδας στον όμιλο;Ένα Χ απέναντι στους Ισπανούς που βάλαμε 3 πούλμαν και ισοφαρίσαμε με ένα πέναλτι από το πουθενά και το πρώτο ήμιχρονο με τους Σουηδούς….

Αυτό ήταν όλο το παραμύθι το οποίο δεν είχε Happy end….Και για να λέμε και την αλήθεια δεν μας νοιάζει εάν παίξαμε καλά ή όχι…Μας πειράζει που τα χρόνια περνούν και δεν ξαναπάμε στα μεγάλα Gala αλλά μένουμε στα πανηγύρια….

Γιατί ούτε με τον Σάντος παίζαμε θεαματικό ποδόσφαιρο αλλά ούτε και με τον Ρεχάγκελ, αλλά φορέσαμε σμόκιν και κρύβαμε την κακή μπάλα μας στο χαλάκι της εξώπορτας….

Γρήγορα έναν coach να μας πάει σε μεγάλη διοργάνωση γιατί καλή μπάλα δύσκολα θα παίξει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής….Δεν υπάρχει τέτοιο καλούπι από τον Έβρο μέχρι την Γαύδο και από την Ρόδο μέχρι την Κέρκυρα!!!

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

 

Διαβάστε Περισσότερα