Στους δυο,τρίτος δεν χωρά | ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Η ώρα του “τελικού” της Premier League έφτασε.City εναντίον Liverpool με την αγωνία να χτυπά κόκκινο καθώς χωρίς καμία αμφιβολία και περιστροφές οι δυο καλύτερες ομάδες της τελευταίας πενταετίας συγκρούονται με θέα το άγιο δισκοπότηρο…

Ματς κομβικής σημασίας από πολλές απόψεις.Αυτός που θα πάρει το τρίποντο αποκτά ένα μικρό προβάδισμα και έχει την τύχη στα χέρια του καθώς εάν φτάσει μέχρι τέλους με νίκες….το σήκωσε.Κάτι που δεν είναι απίθανο καθώς και οι δυο τους φτάνουν κάθε χρόνο τους 90 plus βαθμούς στην τελική κατάταξη.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αποκτά ψυχολογία για το υπόλοιπο τελευταίο σημαντικό δίμηνο της σεζόν όπου θα κριθούν τα πάντα…Και τα πάντα ίσως κριθούν μεταξύ τους.Από την Premier μέχρι το Κύπελο Αγγλίας μέχρι και το Champions League….

Ο Κλόπ ποντάρει στην καλή μέρα της τριπλέτας μπροστά αλλά και στις καλές σέντρες-μπούκες των δυο μπακ του.

Ο Πεπ ποντάρει το πασάκι-πασάκι να φέρει ευκαιρίες στην ευάλωτη άμυνα των κόκκινων.Δεν ξέρω πως και γιατί αλλά μου έχει κάτσει πως το ματς θα το κρίνει παίχτης από την γραμμή και πίσω.Κανσέλο θα τον λένε,Άρνολντ θα τον λένε,πάντως μια τέτοια διαίσθηση έχω….

Mατς που καθηλώνει,ματς με τους δυο κορυφαίους προπονητές στο κόσμο,ματς με τις δυο ίσως καλύτερες ομάδες στο κόσμο…Ας το απολαύσουμε!

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα