Συγχαρητηρια Κύριε Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη Ι BOXING TIME

Όλοι λίγο πολύ είμαστε γνώστες του τραγικού περιστατικού που έγινε σε σταθμό του Μετρό στην Αθήνα. Ένας ελεγκτής δέχτηκε βίαια επίθεση όταν έκανε παρατήρηση σε δύο νεαρούς επειδή δε φορούσαν τη μάσκα τους. Η υπόθεση αυτή συγκλόνισε το Πανελλήνιο λόγω του κυνισμού με τον οποίο οι δράστες χτυπούσαν το σταθμάρχη. Κάμερες ασφαλείας όμως κατέγραψαν τα πρόσωπα των νεαρών μ’ αποτέλεσμα αφού πέρασαν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα ,η Ελληνική αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψή τους

Διέρρευσε μάλιστα μέσω του ηλεκτρονικού κι έντυπου τύπου ότι η ομάδα της Ελληνικής αστυνομίας η οποία είχε αναλάβει πριν από μερικούς μήνες την εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι στην νεαρή Ιωάννα ,ήταν η ίδια ομάδα αστυνομικών η οποία ανέλαβε με επιτυχία να εξιχνιάσει και την υπόθεση με τον σταθμάρχη στο μετρό.
Οι άξιοι υπηρέτες της ασφάλειας του Έλληνα πολίτη αφού εξέτασαν χωρίς χρονοτριβή όλα τα στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας στο Μετρό, εντόπισαν τους δράστες και τους έφεραν ενώπιον της δικαιοσύνης

Επιτελείς μέσα από το χορό της αστυνομίας περηφανεύονται για τους συναδέλφους τους λέγοντας χαρακτηριστικά πώς είναι μέλη μιας από τις πιο ικανές ομάδες του χώρου τους η οποία απαρτίζεται από στελέχη με τεράστια εμπειρία.Η επιλογή μάλιστα των στελεχών αυτών έχει γίνει από τον ίδιο τον υπουργό προστασίας του Πολίτη ο οποίος γνωρίζοντας τις ικανότητές τους, έδωσε την εντολή στους συγκεκριμένους ν’αναλάβουν οι ίδιοι την υπόθεση. Και το αποτέλεσμα σίγουρα τον δικαιώνει γι αυτήν του την επιλογή ωστόσο κάποιοι άλλοι που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού στο παρελθόν,όπως θα δουμε παρακάτω αισθάνονται μία τεράστια πικρία και απογοήτευση διότι ο αντίστοιχος υπουργός προστασίας του Πολίτη δεν είχε δείξει κατά το παρελθόν την ίδια ευαισθησία στις δικές τους υποθέσεις

Ο συγχωρεμένος για παράδειγμα Φίλιππας Συρίγος τον Οκτώβριο του 2004, έξω από τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού Supersport fm, δέχτηκε δολοφονική επίθεση από ΔΎΟ ΆΤΟΜΑ ΆΓΝΩΣΤΑ με λοστό και μαχαίρι.Ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της Ελευθεροτυπίας ,από θαύμα γλίτωσε τη ζωή του η οποία θα γίνονταν θυσία στο βωμό της ελεύθερης έκφρασης και της αλήθειας. Δύο έννοιες τις οποίες ήταν άξιος εκφραστής τους.

Πολλοί μάλιστα συνέδεαν τη δολοφονική αυτή απόπειρα με κάποιες αποκαλύψεις που είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν οι οποίες σχετίζονταν με το ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα με μία μεγάλη ΠΑΕ του κέντρου και πιο συγκεκριμένα με την ομάδα του Ολυμπιακού. Οι τρομοκράτες πέρασαν το μήνυμα τους εκμεταλλευόμενοι τις στενές σχέσεις τους με το Βαθύ Κράτος του οποίου τα πλοκάμια δυστυχώς απλώνονται έως και τις μέρες μας, σ’ όλο το Δημόσιο βίο.

Ένας άλλος παραπονούμενος από την ελλιπή αντίδραση του τότε υπουργού προστασίας του Πολίτη σίγουρα θα ήταν και ο Πέτρος Κωνσταντινέας. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά το παρελθόν ασκούσε το επάγγελμα του διαιτητή Α Εθνικής ενώ συγχρόνως διατηρούσε φούρνο στην πόλη της Καλαμάτας. Πριν από 8 χρόνια περίπου ΆΓΝΩΣΤΟΙ έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό στο κατάστημα του ο οποίος εξερράγη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ,προκαλώντας σοβαρές ζημιές. Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα λόγω του προχωρημένου της ώρας. Ευτυχώς δεν περνούσε κόσμος μ’ αποτέλεσμα ν’ αποφύγουμε τα χειρότερα .

Εντελώς συμπτωματικά ο συγκεκριμένος κύριος είχε αφήσει παραπονούμενη λόγω της διαιτησίας που είχε κάνει πριν από την επίθεση, μία ποδοσφαιρική ομάδα του κέντρου.Μάλιστα η συγκεκριμένη ομάδα μετά το τέλος της αναμέτρησης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του για τη διαιτησία που είχε.

Τα παράπονα του συγχωρεμένου Φίλιππα Συρίγου όπως και του Πέτρου Κωνσταντινέα ακολούθησαν και αυτά του Θανάση Τζήλου. Ο κύριος αυτός όντας και πάλι ως διαβολική σύμπτωση, διαιτητής μιάς αναμέτρησης μεταξύ Ξάνθης και Ολυμπιακού, συγκέντρωσε τις κατάρες όλου του φίλαθλου ερυθρόλευκου κόσμου και μετά από λίγο καιρό ένα γαλακτερό polo σαν το χρώμα του χιονιού πάρκαρε έξω από το σπίτι του.

Μία ομάδα ΑΓΝΏΣΤΩΝ ΛΕΒΈΝΤΗΔΩΝ αφού τον πλησίασαν τον ξυλοκόπησε βαρώντας τον με λοστό στα γόνατα πρωί πρωί με το φως της ημέρας και μπροστά σ’ανυποψίαστο κόσμο.. Υποτίθεται πως απομαγνητοφωνηθηκαν συνομιλίες, ανοίχτηκαν τηλέφωνα, ακούστηκαν γνώριμες φωνές ωστόσο μία σειρά περίεργων γεγονότων είχε σαν αποτέλεσμα μετά από πολύ καιρό στο εδώλιο του κατηγορουμένου να φτάσει ένα και μόνο άτομο.. Κάποιος άλλος διέφυγε στο εξωτερικό κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη των αρχών ενώ για τους ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης ουδέποτε ουδέποτε έγινε κουβέντα.

Πριν από δύο περίπου χρόνια εξάλλου ,μία έκθεση επίπλων που διατηρούσε κάποιος φίλος ,γνωστός στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, έπεσε θύμα εμπρηστικής επίθεσης από ΑΓΝΏΣΤΟΥΣ οι οποίοι τοποθέτησαν χαράματα εκρηκτικό μηχανισμό. Η έκρηξη πού έγινε προκάλεσε τεράστια καταστροφή στην περιουσία του ανθρώπου θέλοντας έτσι μ’ αυτό τον τρόπο οι εκτελεστές συμβολαίου να στείλουν το δικό τους μήνυμα Φαντάζομαι πως την ίδια πικρία με τους παραπάνω κυρίους θα έχει και ο ιδιοκτήτης της καταστραμμένης έκθεσης επίπλων λόγω του ότι οι ΆΓΝΩΣΤΟΙ ΟΥΔΈΠΟΤΕ ΈΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟΊ.

Φυσικά από το παζλ των πικραμένων ανθρώπων δεν λείπουν και οι γονείς του συγχωρεμένου Φιλόπουλου, ο δαρμένος πριν από πολλά χρόνια διαιτητής Μπάκας, ο πρώην διαιτητής και νυν παρατηρητής Μπίκας, αλλά και οι γονείς κάποιων φίλων του ΠΑΟΚ που κυριολεκτικά κάηκαν ζωντανοί μέσα στο αυτοκίνητό τους έπειτα από ρίψη βόμβας μολότοφ από ανθρωπόμορφα κτήνη μέσα σ’ αυτό.

Κι αν θέλουμε να ξεφύγουμε από το χώρο του ποδοσφαίρου αρκεί να αναφέρουμε το παράδειγμα της σύλληψης πριν από λίγα χρόνια στο ακριτικό νησί της Μυτιλήνης της κόρης ενός εκπροσώπου μεγάλου κόμματος. Η νεαρή αφού πιάστηκε και κατηγορήθηκε για εμπόριο σκληρων ναρκωτικών, κρατήθηκε για 24 ώρες με την αυτόφωρη διαδικασία και μετά από λίγο βρέθηκε στις Βρυξέλλες ως υπεύθυνη του γραφείου τύπου γνωστής Ευρωβουλευτή.

Εν κατακλείδι θα λέγαμε πως τόσο η αστυνομία όσο και η δικαιοσύνη λειτουργούν κατ’ αποκοπή. Όταν δηλαδή κάποιος έχει άκρες με το ΒΑΘΎ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΡΆΤΟΣ κι ο νοών νοείτω ,τότε μπορεί και να τη σκαπουλάρει. Όταν όμως στερείται αυτών, το πολύ σε 24 ώρες τ’ονοματεπώνυμό του θα κρέμεται φαρδιά πλατιά στα μανταλάκια των εφημερίδων. Επομένως το τραγικό θύμα της επίθεσης στο σταθμό του μετρό πρέπει να αισθάνεται τυχερό μέσα στην ατυχία του γιατί

Α, Η ΑΙΤΊΑ ΕΠΊΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΠΡΟΆΣΠΙΣΗ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΉΣ ΟΜΆΔΑΣ ΤΟΥ ΚΈΝΤΡΟΥ
Β ΌΠΩΣ ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΌΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΆ ΑΥΤΆ ΑΔΈΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΆΚΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΌΜΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΆ

Κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε σε χρόνο-ρεκόρ στη σύλληψή τους μαθαίνοντας πως πρόκειται ΓΙΑ ΔΎΟ ΝΕΑΡΟΎΣ ΑΠΌ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΈΡΙ ΧΑΊΡΕ ΥΠΟΥΡΓΈ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ

 

BOXING TIME

Διαβάστε Περισσότερα