Συμπεράσματα από τον νέο ΠΑΟΚ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το νέο «Project» Ferreira στον ΠΑΟΚ. Μετά από τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια είναι φανερό ότι ο προπονητής προσπαθεί σταδιακά να περάσει την δίκη του φιλοσοφία που είναι ένα πιο επιθετικό ποδόσφαιρο με μεγάλη πίεση που ξεκινά από την αντίπαλη περιοχή και με πιο επιθετικά πλάγια μπακ.

Ο προπονητής φαίνεται ότι έχει καταλήξει στις προσθήκες που θέλει και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες (ο Γιώργος Σαββίδης είναι ήδη στην Ολλανδία για τον σκοπό αυτό) να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση στην ομάδα. Πιθανολογώ ότι οι κινήσεις θα αφορά τις θέσεις 6, 8 και πιθανόν 9.

Εξαιρετική Εντύπωση έχει προκαλέσει σε όλους ο μικρός Γαϊτανίδης που ήρθε απευθείας από την Κ19 του Γκαρσία και αποτελεί το «next big Thing» της ομάδας, ενώ θέση στην ομάδα κατά την γνώμη μου θα διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες και ο Μιχάι που εντυπωσιάζει με τις έως τώρα εμφανίσεις του.

Οι Βραζιλιάνοι (θα δούμε άλλο Ζαμπά φέτος) δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση ενώ ο Στοχ είναι πλέον πολύ σοβαρός σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμά του από την ομάδα.

Η ομάδα δείχνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, η νοοτροπία πλέον του νικητή είναι φανερή σε κάθε παίχτη είτε είναι νέος είτε παλιός. Το έργο φέτος θα είναι πιο δύσκολο.
Οψόμεθα λοιπόν και αναμένουμε το σημερινό φιλικό της ομάδας με την Τσβόλε στις 20.00 ώρα Ελλάδας για περαιτέρω συμπεράσματα

Trelogiatros

Διαβάστε Περισσότερα