Συνεχίζει να αδικεί τον εαυτό του…! | Ο Τζες

Την ήττα από τον Παναθηναϊκό γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0 με μια εμφάνιση σαφέστατα προβληματική, τσαλακώνοντας για δεύτερη σερί αγωνιστική την μέχρι σήμερα εικόνα του. Η ήττα κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός και μάλιστα εκτός έδρας δεν είναι κάτι το “απροσδόκητο”, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε προβληματίζει.

Από τις πρώτες αγωνιστικές άπαντες έβλεπαν αδυναμίες στην ομάδα παρά τη πολύ καλή πορεία, αλλά είτε η αναμενόμενη κοιλιά που μπορεί να εμφανιστεί, είτε η κόπωση που είναι το πιο λογικό σε ένα τόσο μικρό ρόστερ, είναι φαινόμενα που αρχίζουν να τρομάζουν. Ο ΠΑΣ στο πρώτο μισό επιδόθηκε στο γνώριμο παιχνίδι του. Έδωσε χώρο στον αντίπαλο, ασφάλισε τα μετόπισθεν και προσπάθησε να χτυπήσει στη κόντρα με το φετινό του όπλο, τον Περέα. Το έχουμε πει πολλές φορές, η ομάδα έχει γίνει πλέον προβλέψιμη. Όταν ο μόνος τρόπος ανάπτυξης σου είναι να μοιράσεις τη μπάλα στα πλάγια μπακ, και με μακρινή μπαλιά να ελπίζεις στον Περέα, καταντάς προβλέψιμος. Έτσι ακριβώς έγινε και σήμερα.

Ένας ΠΑΣ σκασμένος, χωρίς νεύρο και ρυθμό απλά παρακολουθούσε τον ΠΑΟ να φτάνει πολύ εύκολα μπροστά από τη περιοχή του, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις που η άμυνα του ΠΑΣ κοιμήθηκε, πέτυχε τη πολυπόθητη νίκη σκαρφαλώνοντας ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται τη κατάλληλη στιγμή, και είναι ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να γεμίσουν μπαταρίες, και η διοίκηση να πράξει τα δέοντα γιατί η ομάδα χρειάζεται επειγόντος ενίσχυση αν ο στόχος της ευρωπαϊκής εξόδου παραμένει ακόμα στα πλάνα του ΠΑΣ.

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα