Συνεχίζει να τσαλακώνεται – Ο Τζες

Άλλο ένα παιχνίδι για το υπόλοιπο τον Play Out βρίσκει τον Π.Α.Σ. Γιάννινα να τσαλακώνει την εικόνα που έχει χτίσει στη φετινή σεζόν, και ακόμα χειρότερα να προβληματίζει εν όψει του κρίσιμου παιχνιδιού κόντρα στον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδος. Ο Παναιτωλικός ήταν η μόνη ομάδα με σοβαρό κίνητρο για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, και επέδρασσε με τρεις βαθμούς χρυσάφι στη προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα για τη παραμονή στη κατηγορία.

Το θέαμα ήταν αρκετά φτωχό και ως εκ τούτου λίγα πράγματα μπορούμε να επισημάνουμε από την αναμέτρηση. Δυστυχώς η έλλειψη κίνητρου για τις μισές ομάδες των play out οδηγεί σε παιχνίδια μετριότατου επιπέδου, και με πολλές από τις ομάδες να δίνουν δικαιώματα με τις εμφανίσεις τους. Στη σημερινή αναμέτρηση ο “Άγιαξ” της Ηπείρου συνέχισε να δίνει ευκαιρίες στις εφεδρείες και να πειραματίζεται σε διαφόρους σχηματισμούς.  Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Αργύρης Γιαννίκης άλλαξε τρείς(!) φορές σχηματισμό στην ομάδα του, δίνοντας ευκαιρίες σε νεαρούς να διεκδικήσουν μια καλύτερη θέση στην επόμενη σεζόν.

Εις ότι αφορά την ομάδα του κ. Δέλλα, χωρίς να εντυπωσιάσει κατάφερε να πετύχει το στόχο της και να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Πιο συγκεκριμένα ο Π.Α.Σ. είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων και της κατοχής, αλλά ο Παναιτωλικός είχε τις φάσεις και το πολυπόθητο γκολ. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 20ο λεπτό όταν ο Ντάλτσιο με μακρινή σέντρα σημάδεψε τον αφύλακτο Μπαρμπόσα ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν.

Πλέον ο Π.Α.Σ. μετά από ένα μίνι τσαλάκωμα της πετυχημένης έως τώρα πορείας του, καλείται να ανασυνταχθεί, και να εμφανιστεί όπως οφείλει κόντρα στο πρώτο(;) τελικό της χρονιάς. Μόνος πονοκέφαλος πλέον για τον Αργύρη Γιαννίκη είναι οι επιστροφές των τραυματισμένων Πίρσμαν, Καρτάλη, και Μιλιντσεάνου, ώστε να διαθέτει όλα τα απαραίτητα όπλα στη φαρέτρα του για το μεγάλο…μπαμ.

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα