Συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε!

Καλή χρονιά λοιπόν στην ομάδα μας. Ο ΠΑΟΚ παρότι είχε να αγωνιστεί από τις 22 Δεκεμβρίου του 2021, πέτυχε την έκτη συνεχόμενη νίκη του και περιμένει δύο ακόμη παιχνίδια στην Τούμπα.
Απέναντι στον Παναιτωλικό τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι εύκολα. Η αποχή από τους αγώνες σε συνδυασμό με τους παίκτες που είχαν νοσήσει δεν μπορούσε να δώσει βεβαιότητα για το πώς θα εμφανιστεί η ομάδα.

Έτσι λοιπόν δεν είδαμε ένταση στο παιχνίδι και ο ρυθμός ανάπτυξης ήταν και πάλι αργός. Αυτή την φορά δικαιολογημένα και μάλλον στο επόμενο διάστημα θα ισχύσει το ίδιο για όλες τις ομάδες. Οπότε το ιδανικό θα είναι να μην αποτελέσουμε θύμα έκπληξης. Στο σημερινό παιχνίδι ο Παναιτωλικός είχε να διαχειρισθεί περισσότερες απουσίες και το ρόστερ του δεν είναι τόσο μεγάλο αριθμητικά για να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα.
Αντίθετα ο ΠΑΟΚ, επιστράτευσε μέχρι και τον Ροντρίγκο Σοάρες για να δώσει το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του. Τίμιος ο Βραζιλιάνος, ελπίζουμε ο Σάστρε να αποδειχθεί πιο ποιοτικός και να βοηθήσει περισσότερο.
Το στιγμιότυπο του ματς είναι βέβαια η αγκαλιά του Λέο Ζαμπά στον Λουτσέσκου που οδήγησε στην πτώση του προπονητή. Ωραία στιγμή, δείχνει σε όλους τι σημαίνει ΠΑΟΚ και πως όλοι αναγνωρίζουν την ηγετική μορφή του Ρατσβάν στην ομάδα.
ΥΓ. Ήδη διαβάσαμε ειρωνικά σχόλια για τα πέναλτι που κέρδισε σήμερα η ομάδα μας και για την απόδοση του Μελίσσα. Τα σχόλια αυτά θεωρούνται ως μη γενόμενα, αφού προέρχονται από τους «κύκλους» που εμφανίζονται όψιμοι υποστηρικτές του Κλατενμπεργκ ( σε βορρά και νότο…) και είναι οι ίδιοι που δεν είχαν πρόβλημα να εκθέσουν μέχρι και δικό τους τερματοφύλακα για να δημιουργήσουν απλά και μόνο εντυπώσεις. Αλήθεια γιατί στο τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο τα συνθήματα των οπαδών του απευθύνονταν στον Πειραιά?

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα