Τα 10 πιο χρήσιμα εργαλεία του iPhone μετά το iOS12

Ήταν στις αρχές του καλοκαιριού όταν η Apple στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Προγραμματιστών της ανακοίνωσε την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος iOS 12 σε δοκιμαστική έκδοση. Τον Σεπτέμβριο δε, με αφορμή και τα νέα iPhone που παρουσίασε στους φανατικούς της η εταιρεία έκανε διαθέσιμη την έκδοση αυτή και για το ευρύ κοινό.

Στόχος του oλικού αυτού λίφτινγκ του λειτουργικού, όπως ανέφερε από τότε η εταιρεία, ήταν να κάνει τις συσκευές γρηγορότερες και πιο αποδοτικές, ειδικά τα παλαιότερα μοντέλα. Μετά την αναβάθμιση υποσχόταν πως οι εφαρμογές και τα τα pop ups του πληκτρολογίου θα είναι πιο γρήγορα σε σχέση με το παρελθόν ενώ με ταχύτερους ρυθμούς θα λειτουργεί και η κάμερα. Όπως τόνισε ο κολοσσός του Κουπερτίνο στο νέο iOS 12 υπήρχαν βελτιστοποιήσεις για όταν το σύστημα υπερφορτώνεται, ούτως ώστε οι συσκευές να είναι πιο αποδοτικές κάνοντας περισσότερα την ίδια στιγμή.

Πέρα βέβαια από τα «θεωρητικά» το νέο λειτουργικό έφερε νέες δυνατότητες και στην πράξη. Ας δούμε τις 10 πιο χρήσιμες εξ αυτών. Συνέχεια εδώ

Πηγή INSIDER

Διαβάστε Περισσότερα