Τα απόνερα των βραβείων | EL LOCO

Η Χρυσή Μπάλα φέτος ξύπνησε σε πολλούς περσινούς εφιάλτες. Το βραβείο που πήρε ο Karim Benzema είναι το βραβειο της ωραιότερης κατάκτησης CHAMPIONS LEAGUE που έχουμε δει.

Είναι βραβείο για όλη την ομάδα, τον Carlo Ancellotti, όλο το management και τον Florentino Perez. Για αυτό η Real Madrid είναι το κορυφαίο club γιατί ξέρει να κρατεί ισορροπίες ανάμεσα σε τεράστιες προσωπικότητες και να πέρνει από αυτούς το 100% των δυνατοτήτων τους.

Ναι υπάχουν κάποιοι που δεν τα κατάφεραν με τόσο βαριά φανέλα, Όμως είναι και άλλοι που το θεωρούν πρόκληση να την φορέσουν. Είναι βραβείο και μόνο να παίξεις για την Real Madrid.
Απο τώρα φήμες για Erling Haaland, το σήριαλ του Kylian Mbappe καλά κρατεί. Γιατί;Γιατί η Real Madrid ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένα level πάνω από όλους.

Πλακώθηκαν οι Guardiola και Klopp για το ποιός έχει τη καλύτερη ομάδα ξέροντας και οι δυο ποια ειναι η καλύτερη ομάδα. Η Barcelona με και χωρίς τον Lionel Messi αδυνατή να παρουσιαστεί καλύτερη και η Paris Saint-Germain βράζει στα ζουμιά της. Και ας παρούμε τους δυο κορυφαίους όλων των εποχών.

Ο Lionel Messi έφυγε από τη Barcelona και σώθηκε, είναι σε καλά χέρια και μπορεί να κοιτάει στα μάτια τη μεγάλη του αντίπαλο.

Cristiano Ronaldo.
Εδώ τα πράγματα χοντρένουν γιατί ο Cristiano τα έβαλε με τον Florentino Perez. Ο Karim Benzema δήλωσε ότι θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του στη Real Madrid όπως και το άλλο χρυσό παιδί της ο Luca Modric.

Αυτό σημαίνει μεγάλη μείωση αποδοχών και απόλυτος έλεγχος των κινήσεων τους μέσα στο club από τον προπονητή τους και πλήρως ευθυγραμμισμένοι με τα θέλω της ομάδας. Ο Cristiano έχει πολλά προβλήματα με τον Erik Ten Hag και από τη Juventus έφυγε για τους ίδιους λόγους. Ποιούς; Ο Πορτογάλος θέλει χρήματα που πέρνει ένας παίχτης με μέλλον, θέλει να κάνει οτι θέλει.

Δεν γίνεται,δε μπορεί να χτιστεί ομάδα γύρο του. Δεν μπορεί να είναι σε κάθε αγώνα, αγωνα πια η πυξίδα, 38 χρονών έπρεπε να παίζει σε ομάδα του Champions League και να μπαίνει σε ματς κρίσιμα τις κατάλληλες στιγμές και να προσφέρει μέσο της πείρας που έχει. Το είναι σε ομάδα που μαθαίνει να μπουσουλάει δεν είναι καλό για τη καριέρα του.
Όλα αυτά τα λες και απόνερα των βραβείων της Χρυσής Μπάλας όπου σε άλλους ξυπνάνε εφιάλτες και σε άλλους χτυπάνε σαν τσουνάμι τα project τους.

EL LOCO

Διαβάστε Περισσότερα