Τα δύσκολα είναι για τον Ολυμπιακό Ι Aljazeera

Η μοίρα παίζει τρελά παιχνίδια και ο Ολυμπιακός θα έρθει αντιμέτωπος πάλι για την φάση των 16 του Europa με την Αρσεναλ. Οι δύο ομάδες δεν είναι ίδιες, όχι μόνο στην 11αδα αλλά και στην φόρμα που διανύουν στην COVID-εποχή. Ο Ολυμπιακός πρέπει να προσπαθήσει πολύ, να ματώσει και με πρώτον απόλους τον Μάρτινς, οποίος πρέπει να διορθώσει τα κακώς κείμενα ειδικά αυτά του Α ημιχρόνου με την Αιτχόφεν.
Ο ΣΑ θα πρέπει να φορέσει την καλή του ”φόρμα” γιατί γκολ σαν το χθεσινό πρώτο δεν βοηθάνε ειδικά σε αυτήν την δύσκολη φάση των αγώνων. Ο χθεσινός Ολυμπιακός του Β ημιχρόνου δεν φτάνει τα στάνταρ της προ 2ετίας, αλλά έχει τα φόντα να κάνει το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη όπου θα τον ανεβάσει σκαλί τόσο σε αίγλη αλλά και σε βαθμούς, σε εθνικό επίπεδο αλλά και σε συλλογικό επίπεδο.
Δυστυχώς ή ευτυχώς η κλήρωση θεωρώ ότι είναι στα μέτρα του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλη ευακαιρέια να βάλει τον πήχη ακόμα υψηλότερα στην Ευρώπη και να βουλώσει στόματα, ειδικά στην Ελλάδα. Αυτό που με πείραξε όμως χθές ειδικά απο τις δηλώσεις του Μάρτινς ήταν το ότι ο καπετάνιος ασχολείται περισσότερο με το ”δίκιο” παρά με την εν γένει εικόνα της ομάδας του.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξε με την φωτιά και θα μπορούσε να χύσει το γάλα απο την καρδάρα….. Οι αλλαγές όμως του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καθοριστικές. Μασούρας και Φορτούνης έδωσαν άλλη πνοή στο ματς και ο Ολυμπιακός απο θεατής ισορρόπησε το παινχίδι και στην ρώσικη ρουλέτα, πέραν των δύο κλασικών ευκαιρίων με 2 δοκάρια, απέφυγε το εγκφαλικό για το 3-0, χτυπώντας σαν την κόμπρα, φεύγοντας με την πρόκριση στους 16 του Europa.
Είναι επιβεβλημένη λοιπόν κατ’ εμέ μία δυνατή εμφάνιση απέναντι στην Άρσεναλ και στο κυνήγι μιας πρόκρισης που θα τον ανεβάσει level τόσο στην Ευρώπη αλλά και στα μάτια των υπόλοιπων Ελληνικών ομάδων και δη του ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεφύγει απο αυτήν την μίζερη ανθρωποφαγία των τελευταίων 2 ετών. Εδώ θα δούμε τώρα πόσα απίδια πιάνει ο σάκος .

AL JAZEERA

 

Διαβάστε Περισσότερα