Τα καλύτερα έρχονται | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ είσαι πάντα. Τρωγόμαστε μεταξύ μας. Η φετινή σεζόν στράβωσε από το ξεκίνημα. Αποκλεισμός από βουλγαρική ομάδα που μετά από την πρόκριση εις βάρος του ΠΑΟΚ αποκλείστηκε με την σειρά της από ομάδα της Μάλτας.

Παίζουμε χωρίς σέντερ φορ στα περισσότερα παιχνίδια. Όμως η ομάδα πάει πραγματικά καλύτερα από ότι νομίζουμε. Οι δύο εκτός έδρας ισοπαλίες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πόνεσαν κι αυτές γιατί ήρθαν στα χασομέρια. Δικά μας τα λάθη και τα πληρώνουμε. Θα έπρεπε όμως όλοι να αγαπήσουμε λίγο περισσότερο αυτή την ομάδα.

Οι μεταγραφές του καλοκαιριού δεν υπάρχουν πουθενά. Είναι όμως εδώ τα παιδιά που έρχονται από την ομάδα του Πάμπλο. Έρχονται ξέροντας που παίζουν και τι δύναμη μυαλού χρειάζεται για να παίξεις στον ΠΑΟΚ.

Είχαμε αισιοδοξία για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και η ομάδα μας δικαίωσε. Ο έλεγχος του αγώνα ήταν δικός μας ακόμη κι όταν η πίεση αυξανόταν. Είναι απολαυστικό να βλέπεις Κουλιεράκη, Τσαούση, Λύρατζη,Μιχαηλίδη, Κωνσταντέλλια να είναι πρωπρωταγωνιστές.

Απλά, δεν πρέπει να το παρακάνουμε στους πανηγυρισμούς γιατί απ’ ότι μάθαμε μετά το τέλος του αγώνα ευνοηθήκαμε από την διαιτησία και από το VAR. Για να το λένε σοβαροί άνθρωποι έτσι θα είναι.
Γι αυτό είναι τόσο μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες. Πρέπει όλοι να μαθαίνουμε από τους καλύτερους. Κι εμείς ως ΠΑΟΚ να αναγνωρίσουμε ότι κακώς κάναμε αγώνα για τους ξένους διαιτητές και για το VAR. Τσάμπα τα λεφτά που ξοδεύονται κάθε Κυριακή.

Ετσι κι αλλιώς μια ομάδα αδικείται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και παίζει μόνη της εναντίον όλων και του κράτους. Και ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιποι σηκώνουν κούπες σωρηδόν…

Και μην ξεχάσουμε να τα χώσουμε και στον Λουτσέσκου. Άκου να θέλει να κάνει το άσπρο μαύρο και να νομίζει ότι αδικήθηκε κιόλας. Καλά τώρα ήρθε στην Ελλάδα;Κι αν το νομίζει υπάρχουν μέρη που δεν πρέπει να μιλάει.Στο φάληρο ρίξαμε τα μπεντά για ένα νέο ξεκίνημα.Σήμερα με το Αστέρα ας ρίξουμε τον πρώτο όροφο μέχρι ο ουρανοξύστης να μας να γίνει ένα κόσμημα….

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ Π.Α.Ο.Κ

Διαβάστε Περισσότερα