Τα βρήκαν Άρης και Ένινγκ Σωτήρης Βάζελος

Μιχάελ Ένινγκ και Άρης έδωσαν τα χέρια και έτσι θα συνεχίσουν μαζί και την σεζόν 2020-2021.Ο Γερμανός τεχνικός από την στιγμή που ανέλαβε την ομάδα της Θεσσαλονίκης ασφαλώς και η θητεία του κρίνεται θετική.Σοβαρός και έντονα μεταδοτικός κατάφερε να μεταλαμπαδευσει στους παίχτες του τα θέλω του.
Ο Άρης απέκτησε χαρακτήρα στο παιχνίδι του και η σφραγίδα του προπονητή ειδικά στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος ήταν καταλυτική για την είσοδο της ομάδας στα play off καθώς και με την συμμετοχή της στα ημιτελικά του κυπέλλου.
Ο Άγγελος Χαριστέας τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς ο πρωταρχικός στόχος σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν ήταν και ήθελε όσο τίποτε άλλο την παραμονή του Γερμανού τεχνικού στο πάγκο της ομάδας. Μέχρι την στιγμή που γράφονται οι αυτές γραμμές οι οικονομικοί όροι του συμβολαίου παραμένουν άγνωστοι Σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις συμβολαίων όπως αυτές των Ματίγια και Ιντέγιε ενώ αντίθετα ο Ντιγκινι οδεύει προς Κύπρο μεριά.
Ο Καρυπίδης δεν βιάστηκε κατά την γνώμη μου καθόλου να αφήσει τα κλειδιά της ομάδας στο Γερμανό καθώς ήξερε ότι όσο περνούσε ο χρόνος θα έβρισκε και άλλες προτάσεις τόσο από την πατρίδα του όσο και από μεγάλες ομάδες της Ελλάδας…..

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα