ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ | ΜΕΣΑ – ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Σήμερα θυμήθηκα τα παλιά χρόνια που νομίζαμε ότι είχαν τελειώσει και δεν θα τα ξαναζούσαμε. Η εποχή Ιβάν Σαββίδη, έκανε τον ΠΑΟΚ δυνατό, αυτάρκη οικονομικά, ισχυρό αγωνιστικά και οργανωμένο σαν ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ.

Έτσι ήρθαν σιγά σιγά και οι επιτυχίες, που σαν λαός δεν τις είχαμε συνηθίσει εδώ που τα λέμε.
Οι φίλαθλοι ήταν και είναι πάντα κοντά στην ομάδα, αυτό δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Με την πρόοδο του κλαμπ δεν υπήρχαν οι αφορμές για να κάνουν κακό στην ομάδα.
Πώς φθάσαμε στο σημερινό όμως?

Αν πρέπει να δώσουμε εξήγηση, αυτή είναι η απουσία του ηγέτη μας, του Ιβάν και του Γιώργη Σαββίδη από την καθημερινότητα της ομάδας εδώ και πολύ καιρό.

Φαίνεται ότι η τεχνοκρατική οργάνωση της ομάδας δεν είναι αρκετή για την πρόοδο της. Τα στελέχη ασκούν την διοίκηση αλλά διοικητής δεν υπάρχει και δεν νιώθει κανείς την παρουσία του.

Έτσι από τα γραφεία μέχρι την ομάδα και τα αποδυτήρια όλοι κάνουν την δουλειά τους μάλλον τυπικά και χωρίς κάποια πίεση αποτελέσματος. Ο Ρασβάν πήρε όλο το βάρος επάνω του λόγω χαρακτήρα και ισχυρής προσωπικότητας, αλλά αποδεικνύεται ότι δεν φθάνει.

Θέλει δίπλα του ισχυρά πρόσωπα, στην ομάδα ποιοτικότερο υλικό και επαναφορά του χαρακτήρα πρωταθλητισμού.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο Ιβάν θα κάνει ότι πρέπει και θα διορθωθεί η κατάσταση.
Μέχρι να γίνει αυτό, θα πρέπει να ζήσουμε με τις αγωνιστικές συνέπειες της ασχημης ήττας από τον Άρη και τις εξωαγωνιστικές συνέπειες της διακοπής του αγώνα από τους οπαδούς μας. Δώσαμε πάλι δικαιώματα…
Θα υποστούμε τις συνέπειες και θα ξανασηκωθούμε! ΠΑΟΚ είμαστε!

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα