Αρχική Τελείωσε το καντήλι του | ΝΤΡΙΜΠΛΑΔΟΡΟΣ

Τελείωσε το καντήλι του | ΝΤΡΙΜΠΛΑΔΟΡΟΣ

Έλαβε τέλος το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού για φέτος το οποίο από την αρχή μέχρι το τέλος του ήταν διαρκώς σε φουρτούνα χωρίς το μετεωρολογικό δελτίο να δείχνει νηνεμία και τελικώς το βαπόρι να ναυαγεί με αποκλειστική ευθύνη του καπετάνιου του….

Αλλαγές προπονητών,50 παίχτες στο ρόστερ χαμένοι μεταξύ τους,αστέρες για αφίσες και όχι για γρασίδι και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν καταλάβει που παίζουν….

Φέτος η αποκλειστική ευθύνη βαραίνει τον προέδρου του Ολυμπιακού που είχε καλομάθει τους φιλάθλους του.Διότι ο Ολυμπιακός έγινε ισχυρός στην Ευρώπη στα χρόνια του Μαρινάκη με νίκες απέναντι σε Γιουβέντους,Ατλέτικο,United κτλ…

Η χρονιά είναι χαμένη φέτος όπως και να το κάνουμε.Νίκες σε ντέρμπι εάν έρθουν θα είναι μονάχα για να κάνουμε καζούρα στους άλλους και τίποτε άλλο.

Ο Μίτσελ πρέπει να στήσει τον Ολυμπιακό της επόμενης χρονιάς.Να τρέξει πλάνο από τώρα και όποιος δεν κάνει να φύγει από αυτόν κιόλας τον Γενάρη.Δεν χρειάζεται να περιμένει το καλοκαίρι….

Για το ματς τι να πούμε σήμερα;Στο πρώτο ημίχρονο κομβική φάση το τετ α τετ του Μασούρα.Εκεί εάν γινόταν το 0-2 θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι αλλά ο Έλληνας διεθνείς έχει πάρει το τελευταίο διάστημα την κάτω βόλτα εξαρτημένος κατά πολύ από την συνολική εικόνα της ομάδας του ή ίσως να απογοητεύτηκε που δεν πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι προς άλλες πολιτείες…..

Στα θετικά ο Πασχαλάκης και ως εδώ…Στο 0-1 υπήρχε η ελπίδα αλλά ο Χόρχε το λέει διαρκώς πως η ελπίδα πεθαίνει πάντα πρώτη!

ΝΤΡΙΜΠΛΑΔΟΡΟΣ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: