Τελικά μένει ή φεύγει ο Γερμανός ? – SERPICO

Μπερδεμένοι στην μετάφραση ακούω και διαβάζω εκεί στην ΕΠΟ με το συμβόλαιο του ΣΚΙΜΠΕ. Εγώ δεν ξέρω, απλά λέω τι ακούγεται. Εάν λέω εάν είναι έτσι, για τέτοια προνοητικότητα μιλάμε. Γοητευμένοι για όσα όμορφα ποδοσφαιρικά πράγματα έχει δώσει ο Γερμανός στην Εθνική ομάδα, έκαναν μαζί του συμβόλαιο Λαβύρινθο; Τι έχει αλλάξει; Νοοτροπία ;Στυλ παιχνιδιου;

Έχει τίποτα φοβερά θετικά αποτελέσματα και δεν το πήραμε χαμπάρι; Τι ρε παιδιά; Πέστε μου και μένα Μήπως κάνω λάθος. Να ζητήσω και συγνώμη.
Ρε τίποτα λέμε. Κανένα βήμα μπροστά. Κάτι νίκες με ομάδες που κάποτε Ούτε θα ασχολούμαστε με αυτές. Γιατί τέτοια βιασύνη; Όπως και να έχει όμως γνώμη μου είναι ότι το θέμα πρέπει να κλείσει.

Δεν νοείται να παίζει παιχνίδια η Εθνική ομάδα με τον προπονητή σε αμφισβήτηση. Δεν γίνεται αυτό. Βγείτε επίσημα και στηρίξτε τον,  ή σχολάστε τον. Το κλίμα στην ομάδα πρέπει να αλλάξει. Έχει βαρύνει πολύ. Και εάν Θελετε την γνώμη μου εγώ θα πήγαινα σε ΞΈΝΟ προπονητή. Έμπειρο με προσωπικότητα, με καλό βιογραφικό να στηθεί η ομάδα από την αρχή.
Και προπάντων ΜΕ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ. Και ο νοών νοήτω……….

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα