Τέλος Εποχής Ι Al Jazeera

Κάποτε μιλούσαν όλοι για το Νεκροταφείο Ελεφάντων της Mίλαν, οι εποχές όμως αλλάζουν και ο χρόνος φέρνει νέα νεκροταφεία στην επιφάνεια. Ένα απο αυτά είναι και αυτό της Γιουβέντους. Η πάλαι ποτέ Κραταιά Κυρία του Ιταλικού Ποδοσφαίρου έχει χάσει την αίγλη της, μιλάμε για κατάντια μεγάλη !!! Παιχταράδες όπως ο Ζιντάν, Ντελ Πιέρο, Καναβάρο, Νέτβεντ, Πίρλο, Νταβιτς, Μπουφόν, Κόντε, Ντεσαμπ, φόρεσαν την βαριά φανέλα, τι να πρωτοθυμηθώ για αυτά τα Ιερά Τέρατα του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου που πέρασαν και άφησαν για πάντα το στίγμα τους στην Μεγάλη Κυρία του Ιταλικού Ποδοσφαίρου!!!

Ανταυτού …… κοίταζα το χθεσινό ρόστερ της Γιούβε κατά την διάρκεια του ματς και έβλεπα πάιχτες εν ονόματι Αρτθουρ, Ραμπιότ στο κέντρο …. Κουαρντάτο και Σάντρο να πάιζουν ως ακραία μπακ, Ράμσευ και Κιέζα στις φτερούγες και στη επίθεση Μοράτα με Ρονάλντο …. Στην άμυνα δεν κάνω σχολιασμό καθότι ο Μπονούτσι εκτίθεται με το να συνεχίζει να παίζει ακόμα ποδόσφαιρο, ενώ ο Ντεμιράλ, θέλει καμμια δεκαριά στην καθισιά του ο Καναβάρο στα ντουζένια του ….

Απο αυτήν την ομάδα αν θα κρατούσες κάποιους θα ήταν μόνο τον Κιέζα και τον Μοράτα, στον δέ πάγκο μιλάμε για παιχτάκια της σειράς ….. η ντροπή του να φοράνε την φανέλα της Γιούβε. Μιλάμε πρέπει να πληρώνουν όχι για να φοράνε την φανέλα, αλλά για να λένε ότι έχουν συμβόλαιο με την Γιούβε…. Γρήγορα στο εργοστάσιο της FIAT για να μεταφέρουν λαστιχα !!!

Αφησα τελευταίο τον Ρονάλντο, για ευνόητους λόγους, είναι ο μοναδικός που πρέπει να σταματήσει χθές! πλέον κάνει ”κρα” η πτώση του και δεί σε μία ομάδα η οποία δεν μπορεί να καλύψει τις αδυναμίες της ηλικίας του. Η εποχή που έκανε πράγματα και θάματα στην ΡΕΑΛ πέρασε, ανήκει στο παρελθόν και δεν ξαναγυρνάει πίσω. Του αναγνωρίζω την ικανότητα να σκοράρει σαν μια ασταμάτηση μηχανή του γκόλ, αλλά αυτό πάει πέρασε και δεν ξαναγυρνάει. Δυστυχώς αν δεν το καταλάβει άμεσα η κατρακύλα θα είναι μεγαλύτερη απο αυτήν που δεν βλέπουν πολλοί!

ΥΓ 1 Αυτός ο Χάλαντ είναι ο φορ της δεκαετίας που θα διανύσουμε, είναι βέβαιο ότι αν συνεχίσει με αυτον τον ρυθμό θα ξεπεράσει όχι μόνο τον ΡΟνάλντο αλλά θα βάλει πολύ πιο ψηλά τον πήχη για τον επόμενο που θα σκεφτεί να τον ξεπεράσει.

ΥΓ 2 Τέλος Εποχής Για Ρονάλντο αλλά και για Μέσσι, με μία όμως εμφανή διαφορά, ο κοντοπούτανος έχει μία ποιότητα που μπορέι να καλύψει τρανταχτές αδυναμίες όπως αυτές που βλέπουμε πλέον στον Ρονάλντο…. δυστυχώς η ταχύτητα δεν μπορεί ποτέ να υπερκαλύψει ποτέ στην τεχνική κατάρτιση. !!!

 

Al Jazeera

Διαβάστε Περισσότερα