Τέλος ο Vettel απο την Ferrari Σωτήρης Βάζελος

Είναι πλέον οριστικό και επίσημο πως ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel αποχωρεί από την Ferrari στο τέλος της σεζόν η όποια δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Η ιταλική ομάδα πρότεινε συμβόλαιο ενός έτους με μειωμένες αποδοχές στο Γερμανό κάτι στο οποίο δεν βρήκε σύμφωνω τον πιλότο της και έτσι η θέση αρχίζει να αποκτά πολλούς μνηστήρες.
Carlos Sainz και Daniel Riciardo δείχνουν να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν πίσω από το τιμόνι του κόκκινου μονοθεσίου αλλά πάντα υπάρχει και η έκπληξη που λέγεται Lewis Hamilton και Fernando Alonso. Ο ιταλικός κολοσσός σαφέστατα και θέλει έναν παγκόσμιο πρωταθλητή στις τάξεις του αλλά ένα ακριβό συμβόλαιο στην υπάρχουσα οικονομική κατάσταση που υπάρχει ενώ ταυτόχρονα το project Leclerc ίσως αποτελούν ανασταλτικοί παράγοντες για την έλευση ενός πρωταθλητή.
Τώρα σε ότι έχει σχέση με το μέλλον του Γερμανού και ποιος δεν θα ήθελε έναν τέσσερις φορες πρωταθλητή στην ομάδα του.Η χημεία μεταξύ του Γερμανού και της Ferrari δεν έδεσε.Νίκες ήρθαν,βάθρα και poles το ίδιο αλλά τίτλος δεν ήρθε για να ηχήσουν οι καμπάνες στο Μαρανέλο δυστυχώς για τους εκατομμύρια τιφόζι.
Με δεδομένο ότι και την τρέχουσα σεζόν τα κόκκινα μονοθέσια μάλλον δε θα φανούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικα με βάση αυτά που είδαμε στις δοκιμές της Βαρκελώνης τον Φλεβάρη ο Γερμανός θέλει να κάνει ένα Restart στην καριέρα του.Άραγε η μαμά Redbull θα του ξαναδώσει την ευκαιρία; Οι εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα και από τα μονοθέσια.Δεν θα μου κάνει εντύπωση πάντως να δούμε πλέον τον Γερμανό να φεύγει και απο τα μέσα της σεζόν αφού πλέον ολόκληρη η ομάδα θα πέσει πάνω στον μονεγάσκο.

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα