Τέτοια λάθη, σε τέτοια παιχνίδια δεν μένουν ασυγχώρητα! | Ο Τζες

Για δεύτερο σερί παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα αδικεί την καλή του προσπάθεια, με τα συνηθισμένα πλέον παιδαριώδη λάθη στην άμυνα. Σε ένα δύσκολο εξ ορισμού παιχνίδι και με ένα τσουβάλι προβλήματα για τον προπονητή της ομάδας, ο ΠΑΣ πάλεψε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος λύγισε απ’ τον κακό του εαυτό.

Οι τραυματισμοί στον χώρο του κέντρου, αλλά και η επιλογή ενίσχυσης του ρόστερ με δανεικούς, οδήγησε τον ΠΑΣ να παραταχθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ με μια τριάδα στον χώρο του κέντρου που ουδέποτε έχει υπάρξει μαζί σε επίσημο ματς. Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ από νωρίς βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, έβγαλε αντίδραση, έφερε το παιχνίδι στα ίσα και είχε το μομέντουμ να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Στο διάστημα αυτό, ο ΠΑΟΚ φανέρωσε πολλές αδυναμίες στην άμυνα του, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν ουκ ολίγες φορές στη πλάτη της άμυνας, δίχως όμως να αξιοποιούν αυτή την ολιγωρία των φιλοξενούμενων. Στον αντίποδα λοιπόν, η ομάδα του ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενη άριστα την κακή αμυντική λειτουργία των ηπειρωτών, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της διατηρώντας χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το υπέρ της αποτέλεσμα

Ο ΠΑΣ είχε σε πολύ κακή μέρα τον Κλέιμαν, του οποίου η απόδοση δεν ήταν η συνηθισμένη. Έπειτα το κέντρο του ΠΑΣ φωνάζει ότι χρειάζεται γενναία ενίσχυση η οποία δεν βλέπω να έρχεται…! Κλείνοντας θα επιμείνω ξανά και ξανά πως η ομάδα με τον τρόπο που αγωνίζεται γίνεται άκρως προβλέψιμη. Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ βρίσκονταν από το 33 πίσω στο σκορ, είχε τις στιγμές του και την διάθεση να φέρει εκ νέου το σκορ στα ίσα. Προσωπική μου άποψη είναι πως ο Μπάλαν σήμερα έπρεπε να βρει βοήθειες από ένα δεύτερο φορ, και όχι να προβεί η ομάδα σε αλλαγές προσώπων που στο φινάλε δεν προσέφεραν το παραμικρό.

Αντιλαμβάνομαι πως κάθε προπονητής έχει μια ‘χ’ φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη οι προπονητές να προσαρμόζονται τόσο στις απαιτήσεις ενός αγώνα, όσο και στις ικανότητες του υπάρχον ρόστερ.

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα