Θα γελάσουμε πολύ με τα καμώματα σας. Trelogiatros

Αναμένοντας την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, αυτό που διαπιστώνω καθημερινά είναι ότι όλο και περισσότερο εξελίσσεται ο επικοινωνιακός πόλεμος εναντίον του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό και τα ερυθρόλευκα Site του.

Αρχής γενομένης τόσο με την ντεμέκ ηγεμονική εμφάνιση του Μαρινάκη στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης με τις στημένες φωτο από τις δημόσιες εμφανίσεις του, είτε στο ξενοδοχείο, είτε σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, όσο και με την προσπάθεια διαχασμού του κόσμου του ΠΑΟΚ από την παρουσία του εμβληματικού ηγέτη του ΠΑΟΚ Γιώργου Κούδα στο περίπτερο κατά την υποδοχή του Πρωθυπουργού.
Και σαν να μην έφταναν αυτά χθες διέρρευσε βίντεο από το Μακεδονία Παλάς κατά την πρόσφατη συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Αυγενάκη με τον Ιβάν Σαββίδη, το οποίο κυκλοφορεί στο YouTube με τον τίτλο «Ο Σαββίδης Ξεφτυλίζει Αυγενάκη». Ο στόχος προφανής. Να πληγεί το Κύρος του Σαββίδη.

Τι πέτυχαν να καταφέρουν τελικά; Και να ξεφτιλιστούν αυτοί που το αναπαρήγαγαν μιας και λάβανε αποστομωτική απάντηση τόσο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόσο και από τον Υφυπουργό και να συσπειρώσουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ γύρω από τον πρόεδρο της ομάδας ασχέτως αν η συσπείρωση προήλθε από διαφορετική αντίληψη για το τι πραγματικά συνέβει στο βίντεο. Άρον άρον μετέπειτα άπαντες απέσυραν το βίντεο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Η λάσπη όμως έμεινε και βούλιαξαν αυτοί μέσα σε αυτή.

Την ίδια ώρα ερυθρόλευκα Site ανακαλύπτουν επαφές του ΠΑΟΚ με τον συνταξιούχο Μπλαχίν, ο οποίος έκπληκτος διαψεύδει τα δημοσιεύματα μιας και πλέον τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το παραποτάμιο ψάρεμα σε παραπόταμο του Βόλγα και στον Δνείπερο και τις υπόλοιπες ώρες μαθητεύει στην ιππασία σε ιδιόκτητη σχολή στην πόλη του Zaporozhye. Ενίοτε παίζει βίδα που είχε μάθει από το πέρασμά του από την πόλη μας.

Άλλος πάλι ντεμέκ μεγαλοδημοσιογράφος αρθρογραφεί και λέει ότι ο Ιβάν δεν βάζει φράγκο για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αγνοώντας προφανώς ότι τα γραπτά μένουν. Αλλά προφανώς στα μέζεά του. Τι τον νοιάζει. Έτσι έμαθε έτσι συνεχίζει. Ακάθεκτος να ταΐζει σανό.

Άλλοι πάλι διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν έγινε την Τετάρτη ο ορισμός των διαιτητών καταλογίζοντας ευθύνες στον ΠΑΟΚ. Τώρα που ορίστηκε ο σφαγέας της Τρίπολης Τζοβάρας με επόπτη που πέρυσι ακύρωσε κανονικότατο γκολ του Μπίσεσβαρ πάλι με την Τρίπολη θα γράψουν τίποτα ή κοκοκο;

Είναι σίγουρα ένας πολύ ενδιαφέρον πόλεμος στον οποίο defacto στο τέλος θα ξεφτιλιστούν μιας και στον πόλεμο αυτό ο αντίπαλος στηρίζεται σε άτομα χαμηλής μόρφωσης και νοημοσύνης και απευθύνεται αποκλειστικά σε ηλίθιο κοινό. Εξάλλου αυτό το διαπιστώνει κανείς από την όλο και μικρότερη αναγνωσιμότητά τους.  Πάραυτα είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί ιδίως όσο η ομάδα του Δικεφάλου συνεχίζει με νίκες προς απόγνωση κάποιων.

Trelogiatros

Διαβάστε Περισσότερα