Θαυμαϊκός. Μια ομάδα παιδιών απ’ όλο το κόσμο.

“Θαυμαϊκός. Μια ομάδα παιδιών απ’ όλο το κόσμο.

Ο Θαυμαϊκός είναι μια ομάδα από παιδιά της γειτονιάς, όπως θα λέγανε κάποιοι. Αλλά η δική μας γειτονιά είναι μεγαλύτερη. Έρχονται παιδιά απ’ όλή την Αθήνα. Παιδιά όλου κόσμου. Ελλάδα, Βουλγαρία, Αίγυπτο, Αλβανία, Αφγανιστάν. Παιδιά που αγαπάνε την μπάλα και που η ομάδα τους δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσουν και να εξελίξουν τα ταλέντα τους. Είναι καλά παιχτάκια, καλοί χαρακτήρες και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Η ομάδα συμμετέχει σε πρωταθλήματα και τουρνουά (όπως είναι το Unileague) και έχει ανάγκη οικονομικής στήριξης και Ανθρώπων που μπορούν να προσφέρουν σε παιδιά. Ο Θαυμαϊκός είναι το δημιούργημα του εθελοντικού οργανισμού Be the MiracleTo Θαύμα για την στήριξη παιδιών και οικογενειών από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ΧΩΡΙΣ διακρίσεις. Το έργο του Be the Miracle ΔΕΝ χρηματοδοτείται από κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα και στηρίζεται από προσφορές φίλων και εθελοντών.

Να σημειωθεί η ομάδα μας ΔΕΝ θέλει να προκαλέσει την ελεημοσύνη ένεκα εορτών ή τα φιλανθρωπικά αισθήματα του κόσμου για προσφορές σε αναξιοπαθούντα, ταλαιπωρημένα παιδιά. Η ομάδα έχει ανάγκη την στήριξη του ΕΡΓΟΥ που επιτελείται. Επίσης, στην οποιαδήποτε χρηματική προσφορά (ανεξαρτήτου ποσού) αποστέλλεται απόδειξη και ευχαριστήρια επιστολή.”

 


Σελίδα μας στο facebook:
Kαι η σελίδα μας στο Internet είναι:

Τώρα αν επιτρέπεται δημοσιεύστε τον Αρ. Λογαριασμού μας. Αλλιώς μέσα στο Site μας υπάρχουν τα στοιχεία
BE THE MIRACLE – ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΜΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Εθνική Τράπεζα
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:   109/003356-12
ΙΒΑΝ:  GR7301101090000010900335612

Διαβάστε Περισσότερα