Θέαμα “ναι” από ουσία όμως; | ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Ο κόσμος είχε γεμίσει την Γιόχαν Κρόϊφ Αρένα,για την ακρίβεια την είχε κάνει καζάνι που βράζει και περίμενε από την ομάδα να πιάσει την φετινή της απόδοση στο Champions League…..

Πράγματι την έπιασε,είχε τρεξίματα,είχε ενέργεια,είχε πάθος,είχε τους γνωστούς καλούς αυτοματισμούς και καλές ενέργειες αλλά δεν είχε αυτό που θα την έστελνε στους “8” και δεν είναι άλλο από το γκολ.

Πόσο κακές επιλογές είχαν στην τελική προσπάθεια;Τι αλτρουισμός ήταν αυτός ήθελα να ξέρα που ώρες ώρες αντί να καθαρίσουν το παιχνίδι ήθελαν να μπουν με γκολ-πάσα στα δίχτυα…

 

 

 

 

 

Όσο περνούσε η ώρα όλοι το έβλεπαν ότι ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου θα έκανε την εμφάνιση του.Ο Νιούνιεζ ουσιαστικά από μια και μόνο στημένη φάση έκλεψε το ματς και πήρε μεγάλη πρόκριση για τους αετούς από τον Άγιαξ όπου οι μπούκ και όχι άδικα τον είχα από τα φαβορί.

Σουτάρετε έλεγε κάποτε ο Αλκέτας.Έτσι μπαίνει το γκολ!Ο Βλαχοδήμος στους “8” χωρίς να δεχτεί κλασική ευκαιρία που να αισθανθεί φόβο….

Κρίμα,χάθηκε μεγάλη ευκαιρία αλλά το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα σε όσους μείνουν στην ομάδα…Βλέπω ξεπούλημα το καλοκαίρι….

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα