Θέλει νίκη στο φυσικό του σπίτι ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην φυσική του έδρα για να βρεθεί αντιμέτωπος με τον πολύ καλό την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ΠΑΣ Γιάννινα.

Το τριφύλλι θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο μετά από την καλή εμφάνιση και το τρίποντο που πήρε απέναντι στην Α.Ε.Κ την προηγούμενη αγωνιστική.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν σχετικά ήρεμη από πολλές παραμέτρους ενώ το θέμα που κυριάρχησε ήταν έξωαγωνιστικό και δεν ήταν άλλο από το την πρόταση που έχει καταθέσει η διοίκηση στον Ζαγαρίτη για να παραμείνει στην ομάδα.

Δεν ξέρω με ποιον τρόπο αλλά αυτό το ταλέντο βγαλμένο μέσα από τα σπλάχνα του συλλόγου επιβάλλεται να συνεχίσει να φορά το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Μπόλονι έχει βρει μια σταθερή ενδεκάδα τον τελευταίο καιρό η οποία σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό και τα πατήματα της μέσα στο γήπεδο.

Η ομάδα της Ηπείρου θα είναι σκληρό καρύδι και το ματς αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον μιας και οι φιλοξενούμενοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παίζουν καλό ποδόσφαιρο τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει να παίρνει βαθμούς ώστε να ανέβει στην βαθμολογία και δεν είναι άλλος ο τρόπος από το να πάρει ακόμα ένα τρίποντο..

Διαβάστε Περισσότερα