Θρασύς και τεχνίτης ο Λάμπρου Sons Of Football

Την άξιζε την ευκαιρία του ο νεαρός του ΠΑΟΚ. Ίσως η είσοδος στη σύνθεση να άργησε μάλιστα, καθώς έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής και ετοιμότητα για τις δύσκολες απαιτήσεις του ρόστερ.

Ο Λάμπρου συστήθηκε στο κοινό με εκπληκτικό σόλο – γκολ. Άψογη τεχνική κατάρτιση από μεριάς του και αρκετά ευέλικτος. Διατήρησε τη μπάλα ανάμεσα σε δύο αμυνόμενους, τους προσπέρασε με ωραίο μπάσιμο από τον «ασβέστη», για να σκοράρει με το αριστερό του πόδι.

Το αξιοσημείωτο στον νεαρό είναι η ικανότητα χειρισμού και των δύο ποδιών του, τόσο στο κουβάλημα της μπάλας όσο και στην αλλαγή μεταξύ των δύο πριν την εκτέλεση. Θρασύς σε όλες του τις ενέργειες, καθώς απέδειξε την ευχέρεια να ελίσσεται μέσα στην αντίπαλη περιοχή αφήνοντας τον μοναχικό χώρο της πτέρυγας. Όχι μόνο προβληματίζει τους αντιπάλους, αλλά τα τελειώματα του είναι όλα ευθύ, σε σωστές γωνίες. Διαθέτει και κάθετη πάσα, ανοίγοντας διαδρόμους στους συμπαίκτες του.

Ο τωρινός ΠΑΟΚ τον έχει ανάγκη τον Λάμπρου, από τη στιγμή που πάσχει στα ακραία χαφ. Αν αναλογιστεί κανείς την μοναδική προσφορά και φετινή εξέλιξη του Λημνιού, η έλλειψη ικανών εξτρέμ προβληματίζει την ομάδα. Μετά την επιστροφή του Βιερίνια, το κενό της αριστερής πλευράς εν ολίγοις καλύφθηκε, όμως ο Λάμπρου μπορεί να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο.

Ο ΠΑΟΚ άλλωστε βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, καθώς ο κορμός του σε καίριες θέσεις απαρτίζεται από παίκτες – προσωπικότητες σε μεγάλη ηλικία. Μερικοί εκ αυτών έχουν μείνει από ανάσες, έχοντας χάσει φρεσκάδα και ενέργεια στο παιχνίδι τους.

Ερωτηματικό αποτελεί η διάρκεια και σε αυτήν πρέπει να επικεντρωθεί ο Λάμπρου. Συνέχεια σε εμφανίσεις θα υπάρξουν, αλλά χρειάζεται εξίσου υπομονή από το σύλλογο. Όλοι οι παίκτες στα πρώτα τους βήματα βίωσαν μία ανάμειξη θετικών, ελπιδοφόρων εμφανίσεων με κάποιες μικρο-αποτυχίες. Χρειάζεται χρόνος μέχρι να αποδείξει ο νεαρός εάν αντέχει σε ομάδα πρωταθλητισμού ή όχι.

 

Διαβάστε Περισσότερα