Τι 4αρα,τι 5αρα,τι 6αρα… | ΝΤΡΙΜΠΛΑΔΟΡΟΣ

Η Νάπολι του Σπαλέτι έχει βαλθεί φέτος να μας τρελάνει με την μπαλάρα που παίζει και μας βιδώνει στον καναπέ για να την δούμε σε κάθε αγωνιστική του Champions League και όχι μόνο….

Τέσσερα τεμάχια σήμερα στον Αίαντα με την τριπλετά μπροστά των Lozano,Raspadori και Kvaratskhelia να βγάζει φωτιά και να μας δείχνει ότι αυτή την στιγμή δεν μπορεί να την σταματήσει καμία άμυνα…

Τρώει δυο,βάζει τέσσερα οπότε δεν την νοιάζει τώρα…. αλλά στα νοκ αουτ χωρίς καλή ανασταλτική λειτουργία και τύχη δεν προχωράς  μέχρι το βάθος της διοργάνωσης εκτός και εάν δεν έχεις τα δυο πρώτα και έχει φανέλα.

Η Νάπολι όμως δεν έχει βαριά φανέλα στην συγκεκριμένη διοργάνωση χωρίς καμία αμφιβολία.Όμως έχει τον Σπαλέτι που μπορεί να κοντρολάρει τον ενθουσιασμό των πιτσιρικάδων και να τους βάλει σε καλούπι τακτικής για φάση νοκ αουτ….

Θυμάστε τον Άγιαξ πέρυσι τέτοια εποχή;Πέταγε,έπαιζε μπαλάρα και μόλις έφτασε Φλεβάρης στους “16” ήπιε θάλασσα και πνίγηκε…

Ένα είναι σίγουρο.Την Νάπολι την παρακολουθείς φέτος με χαρά και ευχαρίστηση ενώ παράλληλα η τριπλέτα μπροστά μου θυμίζει Ατλέτικο προ Σιμεόνε εποχή που έπαιζε μπαλάρα η ομάδα της Μαδρίτης με Φορλάν,Μάξι και Αγκουέρο….

ΝΤΡΙΜΠΛΑΔΟΡΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα