Τι θα έκανα αν ήμουν ο ΙΒΑΝ. Trelogiatros

Αφού μιλούσα οπωσδήποτε με τον καινούργιο ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ θα προχωρούσα χωρίς να επηρεάζομαι από τα ΜΜΕ και τον λαό ως εξής:

Α. ΟΜΑΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Με δεδομένο το μεγάλο πρόβλημα που έχει η ομάδα με το FFP:
Θα κρατούσα το ίδιο επιτελείο όσον αφορά τους προπονητές όσο και αν μας πονάει. Θα του έπαιρνα τους καλύτερους γυμναστές σε όλα τα επίπεδα. Θα έδινα σε αυτόν και τον τεχνικό διευθυντή την απόλυτη διαχείρηση των μεταγραφών για να κάνει την ομάδα όπως θέλει με παίκτες που θα έκλεινα πριν την έναρξη της προετοιμασίας.
Θα προσπαθούσα να πουλήσω τουλάχιστον πέντε πρωτοκλασάτους παίκτες που δεν προσέφεραν τίποτα φέτος και ας έχανα χρήματα.
Θα αποκτούσα τέσσερις παίκτες (έως 25 ετών), οπωσδήποτε Σέντερ φορ που να σκοράρει επιτέλους και με το κεφάλι.
Θα άλλαζα τον αθλητικό διευθυντή και θα έφερνα έναν παίκτη από την ομάδα του 10. Η προτίμηση μου σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο (που γνωρίζω ότι χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του προέδρου) θα φέρει τεράστιες αντιδράσεις και δεν θα τολμήσει να τον φέρει, αντί αυτού λοιπόν, η ενεργοποίηση του Κλάους σε αυτή την θέση είναι η καλύτερη (πάντα κατά την δική μου άποψη).
Τον Γκαρσία θα τον κρατούσα άλλον ένα χρόνο στην Κ19.
Αν παρόλα αυτά άλλαζα το επιτελείο, θα έφερνα έναν προπονητή που ξέρει την ομάδα (εδώ ίσως δεν θα άκουγα τον τεχνικό διευθυντή) κατά προτίμηση τον Βλάνταν με τους όρους που θα θέσει αυτός χωρίς αστερίσκους.

2. Διοίκηση

Ξήλωμα όλων των παρατρεχάμενων όσο ψηλά και αν βρίσκονται.
Ενεργοποίηση του έτερου υιού Σαββίδη.
Ενίσχυση της επικοινωνιακής ομάδας κυρίως στα μέσα της κοινωνικής δικτύωσης όπου ηττηθήκαμε παταγωδώς. Οι σελίδες των οπαδών κάνανε πολύ περισσότερη και αποτελεσματικότερη δουλειά από αυτούς και ΤΖΑΜΠΑ.
Προβολή της αλήθειας όσο και αν μας πονάει κάποιες φορές.
Επιλογή σοβαρών δημοσιογράφων που καλύπτουν τα του ΠΑΟΚ. Τρέφω μεγάλη εκτίμηση στον Τζορμπατζόγλου, που αν μη τι άλλο είναι σοβαρός και όχι φαφλατάς. Αυτοί που μας εκπροσωπούν τώρα είναι Μπάμπηδες κατά τον Ποντιακή Οπτασία.
Ενεργοποίηση του Τάσου Κάκου που είναι στο ΟΠΕΝ επειδή ο κόσμος δεν τον ήθελε στην ομάδα.

3. Δικηγορικό επιτελείο

Σκούπα όλοι.
Ο ΠΑΟΚ από ότι φαίνεται (εύχομαι να κάνω λάθος αλλά δεν το βλέπω) εκτέθηκε φέτος με την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας και όσοι ευθύνονται για αυτό πρέπει να φύγουν αμέσως. Ο Πρόεδρος το γνωρίζει αυτό και παραπλανήθηκε από τους άσχετους, προχωρώντας σε ένα λάθος που κόστισε φέτος πάρα πολύ στην ομάδα.
Ο Μπαλτάκος προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα αλλά τι να κάνει άλλο.

4. Κόσμος

Θα καλούσα τον κόσμο (συνδέσμους) και θα είχα απευθείας επαφή μαζί τους. Θα τους έλεγα την αλήθεια και ως ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ θα πηγαίναμε μπροστά ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ.

ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ. ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.

Διαβάστε Περισσότερα