ΤΗΝ ΈΚΟΨΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣ(Ι)Η….

Δίκαια και πανηγυρικά φίλοι μου η Γαλλία στην επόμενη φάση. Όσο και εάν κάποιοι στεναχωριούνται (ένας από αυτούς είμαι και εγώ) για τον αποκλεισμό τής Αργεντινής. Οφείλουμε να λέμε την αλήθεια, από την αρχή του αγώνα  φάνηκε το πράγμα. Οι Γάλλοι μπήκαν φουριόζοι και αποφασισμένοι, καλύτεροι σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Μπορεί στις περισσότερες φάσεις να τις έκαναν από τα στημένα αλλά έδειχναν πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο. Τα λίγα αλλά σοβαρά προβλήματα που έχουν στην άμυνα δεν φάνηκαν μόνον σήμερα ,αλλά τα κουβαλάνε από την Αρχή του Μουντιάλ.

Η Αργεντινή με ανύπαρκτα άκρα , χωρίς χαφ και χωρίς επιθετικό και άμυνα σουρωτήρι δεν γινόταν να πάρει αυτό το ματς. δεν γίνεται παιχνίδι με ντου από τον άξονα. Δεν πάει έτσι ρε παιδιά, στις προσωπικές μονομαχίες χαμένοι από χέρι οιΑργεντίνοι. Η σωματοδομή των Γάλλων έπαιξε τον ρόλο τον δικό της. Τουρμπίνα ο Εμπαπέ, σφαίρα ο Ποκμπά και καλλιτέχνης  ο Κριεζμάν , άπλωνε το ταλέντο και την ωριμότητα του μέσα στο γήπεδο. Πιστέψτε με, ακόμα και όταν προηγήθηκε η Αργεντινή δεν με έπειθε ότι θα πάρει το μάτς., ναι αυτή η Γαλλία με λιγότερο μέταλλο σαν ομάδα πάταγε στο γήπεδο καλύτερα, ΈΚΑΝΕ ΌΤΙ ΉΘΕΛΕ. Οι Γάλλοι όμως θεωρώ ότι δεν διαχειρίστηκαν σωστά τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Παραλίγο στο τέλος να είχαμε το ΚΆΖΟ του Μουντιάλ, για λίγο δεν ήρθε το ματς στα ίσα. Τεράστιο λάθος να χαλαρώσουν έτσι τα Γαλλάκια.

Να λοιπόν σε αυτή την φάση των 16 που είδαμε άλλα ματς, πολύ καλύτερα. ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΣΑΣΠΕΝΣ. Μακάρι να είναι έτσι και οι άλλοι αγώνες.

ΡΕ μάγκες ούτε κρύβομαι ούτε αποφεύγω την κριτική , από αγάπη και αδυναμία στον Μέσι δεν σχολιάζω την παρουσία του ΚΑΙ σε αυτό το Μουντιάλ, κάντε το εσείς.

 

ΥΓ:ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ ΠΑΊΧΤΗΣ Ο ΜΈΣΙ.ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ ΠΑΊΧΤΗΣ ΚΑΙ ΗΓΈΤΗΣ Ο ΝΤΙΈΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΌΝΑ.
ΧΑΊΡΕΤΑΙ.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα