ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ?? SERPICO

Χρόνια πολλά καλή Χρονιά με υγεία σε όλους . Απίστευτα πράγματα διαβάζω κάθε μέρα στον αθλητικό τύπο. Εκατό μεταγραφές το καλοκαίρι, Διακόσιες γίνονται στις γιορτές.
Παίκτες πάνε και έρχονται ονόματα πέφτουν στην ποδοσφαιρική πιάτσα και να είχαμε να λέγαμε και να έχουμε να πούμε. Έτσι για να περνάει η ώρα. Η κάθε ομάδα μιλάει και κλείνει πέντε .έξι παικταράδες . Γράφουμε και όπου κάτσει η μπίλια και εάν προκύψει κάποια τότε, κοκορευόμαστε ότι είχαμε και αποκλειστικότητα. Κάθε φορά τα ίδια , μέχρι τώρα που μιλάμε ουσιαστικά πιό επίσημη μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται αυτή του Σολδάνο στον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης ήρθε και λογικά υπογράφει. Από τίς υπόλοιπες που έχουμε διαβάσει ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Μεταγραφή θεωρείται για εμένα αυτή που ο κάθε παίκτης Έλληνας η” ξένος φωτογραφίζεται με το στυλό στο χέρι. Πάει και τελείωσε. Τα υπόλοιπα ειναι για να περνάει η ώρα και να γεμίζει τον χώρο η κάθε εφημερίδα.  Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τα ίδια πράγματα γίνονταν. Παίκτης που έγινε μεταγραφή για μένα ήταν αυτός που ΥΠΕΓΡΑΦΕ.  Τέλος.

Πάρτε μία γεύση απο τον Αργεντίνο φορ στο βιντεο που ακολουθεί .

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα