Το αποτέλεσμα μετράει | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Ο κύριος στόχος μας επετεύχθη. Αυτός βέβαια ήταν η νίκη, με όσα θετικά μπορεί να φέρει στην ομάδα, αλλά το κυριότερο που ξεπερνούσε και την βαθμολογία του ομίλου ήταν να αφήσουμε πίσω μας το στραπάτσο του αγώνα της περασμένης Κυριακής.

Αυτό, κατά κύριο λόγο συνέβη, ήρθε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε όλοι και φαινομενικά η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής στο Καραϊσκάκη θα γίνει χωρίς κάποιο ψυχολογικό πισωγυρισμα.
Στον αγώνα τώρα, η ομάδα ήταν σοβαρή και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της αποβολής του αντιπάλου τερματοφύλακα πολύ νωρίς. Ο Λουτσέσκου έδωσε εντολή για συνεχή πίεση και αντεπιθέσεις σε κάθε ευκαιρία που παρουσιαζόταν με παίκτες παραπάνω.

Ο Μπίσεσβαρ αυτή την φορά έπαιξε στο κέντρο για να φτιάχνει παιχνίδι, με τον Εσίτι να καλύπτει και να τρέχει κι αί για τους δύο. Δύο παίκτες που όλοι νομίζαμε ότι είναι τελειωμένοι.

Τα δύο ακραία μπακ ήταν πιο προσεκτικά και ανέβαιναν μόνο όταν είχαν κάλυψη στην άμυνα. Στα σέντερ μπακ το δίδυμο αυτή την φορά το αποτελούσαν οι δυο πιο νέοι μας, αλλά συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις τους.

Ο Μιχαηλίδης προφανώς έγινε αλλαγή για να μην ρισκάρει μια δεύτερη κίτρινη.
Οι δύο παίκτες που δείχνουν διάθεση αλλά τους λείπει ρυθμός από συνεχόμενα παιχνίδια ο Μίτριτσα και ο Σφιντέρσκι είχαν πολλές προσπάθειες αλλά δεν έδωσαν κάτι ουσιαστικό.
Ο Σβάμπ συνεχίζει να είναι πολύ καλός και με πολλή ενέργεια μέσα στο παιχνίδι αν και έλειπε ο Κούρτιτς που τον συμπληρώνει.

Ο Ζίφκοβιτς έχει πάρει μπρος και σε απόδοση και σε γκολ και περιμένουμε κάτι καλό από αυτόν και την Κυριακή.
Είμαστε πρώτοι πια στον όμιλο και μπορούμε με την δύναμη της Τούμπας να κερδίσουμε και εντός την Κοπεγχάγη και να παραμείνουμε πρώτοι ως το τέλος.
Η ομάδα τώρα ετοιμάζεται για τον αγώνα στο Καραϊσκάκη, ο Ρασβάν έχει εμπειρία από τέτοια παιχνίδια και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει.

Εκεί, που ευελπιστούμε να γίνει ο αγώνας σε ευρωπαϊκές συνθήκες και η αποστολή της ομάδας μας να τύχει της φιλοξενίας που προβλέπεται. Άλλωστε ο αγώνας θα διεξαχθεί και κεκλεισμένων θυρών.

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα