Το χεσμένο Datsun από το Ζεφύρι Κώστας Ιλίσια

Μπρε παιντιά,  μπρε smart από Σαλονίκη και gatos από Πειραιά, γκιαντί τσαγκόνέστε γκια  ομάντες;  Εντό το πράγκμα είναι ντύκολο τόρα,  κόσμο μπολύ  κορίς ντουλειά,  ατρώποι που κερντίζουν λίγκα φράγκα ίσος και γκάτο από τα μισά που βγάγκανε πρωτού το κορονοβιρούσι.

Ντόρα τα σφίξουν κόλοι, τα αλλάγκξει το ζοί μας.  Ντο κράτος ντεν μπορί κάνει μεγκάλα πράγκματα για αντρόπους.  Τα κυκλοφοράμε όλοι με μάσκα και γάντια.  Πως αλλάζουν οι καιροί,  τώρα τα μπαίνουμε τράπεζα με μάσκα σαν Αδελφούς Ντάλτον και Τζέσε Τζέιμς και ντεν τα μας περνάνε για ληστές. Ποια αντιπαλότητα τώρα;

Αφήστε γκια προέδρους αυτά ζητήματα, το πακουλό και το κοντό. Πρώτα η επιβίοση μας κι ο Μανώλης Αγγελόπουλος και μετά το ποδόσφαιρο. Έκο και γκιο μου που είναι 19 κρονόνε και κρίμα γκεροντοπαλλίκαρο έμεινε.

Ολυμπιακό είμαι εγκό αλλά ντεν με νιάζει , ντου Μπαοκ φιλλλάρακια μου είναι,  γκαλά παιντιά είναι,  μαζί στη φασολάδα ήμαστε τόρα.  Ντίναμι παιντιά, η ζωή μας ξαναρκίζει και τα είναι ντιαφορετικιά. Γκαλήτερυ ή κειρότερη τα ντείξει.

( Συγνώμη από τη συμπαθή φυλή των Αθίγγανων για το κείμενο).

 

ΚΩΣΤΑΣ ΙΛΙΣΙΑ

 

Διαβάστε Περισσότερα