Το δεκάρι φώναζε από χιλιόμετρα | ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Ας παρακάμψετε όλοι το Γαλλικό κοράκι που τα έκανε μαντάρα στην δεύτερη κίτρινη του Παλάσιος στα χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου και μετέπειτα στο δεύτερο μέρος το ανεξήγητο μπέρδεμα της απευθείας κόκκινης του παίχτη της Σλάβια Πράγας μετά το πεντακάθαρο φάουλ στο εγώ και το τέρμα του Σπόραρ….

Πάμε στα καθαρά αγωνιστικά του παιχνιδιού.Ο Γιοβάνοβιτς το πάλεψε το ματς από τον πάγκο στα 90′ λεπτά αλλά άφησε την ομάδα χωρίς το δέκα το καλό πριν τα κρίσιμα ματς….

Το Nissan Τσέρι ήταν της προηγούμενης εικοσαετίας και βάλε μοντέλο….

Είναι αυτός ο παίχτης που θα μοιράζει κάθετες,θα κρατάει μπάλα και θα την σπάει σε Αϊτόρ και Παλάσιος ή θα μετράει ασίστ και για να κάνει σκόρερ τον Σπόραρ;

Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου!Ο δε Μπρινιόλι ξέρει που αγωνίζεται;Πέρα από τις λανθασμένες εξόδους παρατηρούσα ούτε σε καμία φάση που βρέθηκε πρωταγωνιστής δεν είχε νεύρο,δεν φώναζε στην άμυνα του!

Κουρμπέλης,δεν….μόνο ως στόπερ, γιατί στα χάφ τον τελείωσε ο τραυματισμός για να λέμε την αλήθεια!!Ο Γκάνεα αναπληρωματικός του Χουανκάρ και ο φορμαρισμένος Βαγιαννίδης που στο φινάλε φινάλε έπρεπε να παίξει βασικός στην θέση του ανύπαρκτου Αϊτόρ….

Το 2-0 αφήνει ελπίδες για γεμάτη λεωφόρο και μέχρι εκεί….

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα