Το δράμα να συνυπάρχεις με έναν ηλίθιο ( λακαμά) … SERPICO

Εχετε σκεφτεί ποτέ ρε μάγκες από τό πρωί πού ξυπνάει ο καθένας μας, άλλος να πάει στην δουλειά του, άλλος για να κάνει αγγαρείες καί άλλος για οποιαδήποτε λόγο, πόσους  καί πόσες φορές θα συναντήσει μπροστά του ή στον δρόμο του έναν ηλίθιο; Καί εάν συναντήσεις μόνον έναν τότε σχετικά είσαι τυχερός. Ρε καί πού δεν τον βρίσκεις λέμε. Είσαι στο φανάρι περιμένοντας τό πράσινο, αμέσως μόλις ανάψει πράσινο ο λακαμάς έχει ήδη αρχίσει να κορνάρει σάν τρελός, βιάζεται κιόλας καί ας είναι πέμπτος στην σειρά. Ο άλλος ο λακαμάς τρέχει στον δρόμο καί ψάχνει να κάνει σφήνα, με τό ένα χέρι στο τιμόνι καί τό άλλο κλασικά στο κινητό. Στα παπάρια τού για κανόνες ασφαλείας. Εδώ ρε μάγκες πάς στην τράπεζα καί γίνεται χαμός. Κόσμος ουρά κτλ, οκ κανένα πρόβλημα, απλά υπομονετικά περιμένεις την σειρά σού. Σε αυτήν την περίπτωση έχεις να κάνεις με δύο τύπους ατόμων.

Τον πονηρό , πού προσπαθεί να προηγηθεί καί τόν ΛΑΚΑΜΑ, τόν πρώτο τον αδειάζεις εύκολα, ο λακαμας όμως είναι μπροστά από σένα καί έρχεται η σειρά του στο ταμείο, την εβαψες. Εκείνη την στιγμή θά θυμηθεί να ρωτήσει την πιο απίθανη μαλακία τον υπάλληλο. Εσύ εν τω μεταξύ βιάζεσαι, καίγεσαι , αυτός στα παπάρια τού. Άσε πού μπορεί να έχει ξεχάσει να πάρει μαζί του τα λεφτά. Απίστευτα πράγματα. Φεύγεις καί πάς στον φούρνο καί εκεί ένας άλλος λακαμάς δεν έχει αποφασίσει γιατί είδος ψωμιού ήρθε να πάρει. Αρχίζει τότε καί ρωτάει για κάθε είδους ψωμί πού έχει ο φούρναρης.Ελεος ρε!!!

Εσύ βιάζεσαι γιατί έχεις καί άλλες δουλειές, αλλά έπεσες πάνω στον ΛΑΚΑΜΑ. Τό άλλο πού τό πάτε ρε μάγκες; Φτάνεις στα Διόδια , καί εκεί ουρά καί χαμός. Έρχεται η σειρά σου επιτέλους αλλά ο μπροστινός είναι αυτό πού δεν θέλεις να σού τύχει, ναι ρε είναι ο ηλίθιος . Εκείνη την στιγμή θα θυμηθεί να ψάξει για κέρματα στο παντελόνι καί ας περίμενε στην ουρά μισή ώρα. Όχι ρε τώρα θυμήθηκε να ψάξει. Πάς λοιπόν σέ μία ταβέρνα, προηγείται άλλο τραπέζι για παραγγελία, σωστά κύριε θα περιμένεις. Έλα όμως που καί εδώ είσαι άτυχος, προηγείται ο λακαμάς, πού ξέχασε γιατί πήγε εκεί. Δεν έχει αποφασίσει ακόμα τί ακριβώς θέλει να φάει, σπάει τα νεύρα στο γκαρσόν  αλλά καί τά δικά σου. Ώσπου να αποφάσισει έφυγε η όρεξη. Τέλος πάντων ρε παιδιά , όλοι μας λίγο πολύ έχουμε πέσει πάνω σε έναν τέτοιο τύπο.

Η διαφορά ρε μάγκες για μένα είναι ότι : Ο Λακαμάς είναι λίγο πιο γρήγορος να κάνει την μαλάκια του. Ο Ηλίθιος είναι πιο αργόστροφος, γιατί κοιμάται καί ξυπνάει, ζεί με χαμηλές στροφές , στο ρελαντί δηλαδή. Ρε ο πεθαμένος δεν γνωρίζει ότι είναι πεθαμένος, δεν πονάει ούτε υποφέρει. Το ίδιο συμβαίνει με τόν λακαμά ή τον ηλίθιο. ΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ!!!!

ΧΑΙΡΕΤΑΙ …!!!!!

Διαβάστε Περισσότερα