Το δύσκολο κομμάτι πέρασε | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θέλει ευρωπαϊκή πρόκριση. Όταν βρίσκεται μπροστά σε τέτοια πρόκληση έχει καταφέρει μεγάλες προκρίσεις με επικά αποτελέσματα σε γήπεδα μεγαλύτερων ομάδων.

Αντίθετα, ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουμε πάθει ζημιές με ομάδες που εμείς τις θεωρούμε μικρότερες, μπορεί και να είναι, αλλά δεν έχουμε αποδειχθεί αντάξιοι των φιλοδοξιών μας και έχουμε χάσει προκρίσεις με άδοξο τρόπο. Οπότε, περιμένουμε στο Βέλγιο μια πειστική εμφάνιση και την πρόκριση.

Το παιχνίδι είχε ένταση και πάθος, αν στην επίθεση ήμασταν πιο αποφασιστικοί θα προέκυπταν ευκαιρίες, φάνηκε στο τέλος. Όμως μετά το γκολ ο έλεγχος του ρυθμού ήταν απαραίτητος και εκεί η ομάδα τα κατάφερε πολύ καλά.
Στη ρεβάνς πρέπει να ετοιμαστεί η ομάδα για πίεση και αναμέτρηση μεγάλων απαιτήσεων με απουσίες (τουλάχιστον) δύο κομβικών παικτών. Του πρώτου σκόρερ μας και καταλυτικού για το παιχνίδι μας Κούρτιτς και του Ζίφκοβιτς που στο παιχνίδι που έρχεται μοιάζει να ήταν κομμένο και ραμμένο στα ποδοσφαιρικά μέτρα του.

Ο Ρατσβάν θα βρει την συνταγή και τους παίκτες για να γίνει η δουλειά και στο Βέλγιο. Άλλωστε φαίνεται ότι η ομάδα έχει συνέχεια στην καλή απόδοση και στα αποτελέσματα και λόγω της συμμετοχής των δύο παιδιών της ακαδημίας.Ο Λύρατζης σήμερα ήταν απολαυστικός σε όλο το γήπεδο στην άμυνα, στις καλύψεις του Ζίφκοβιτς, στις προωθήσεις. Ο δε Τσιγγάρας δείχνει ότι είναι το κομμάτι που έλειπε στο κέντρο στην αρχή της σαιζόν που δεν είχε συμμετοχές. Είχαν δοκιμαστεί όλοι, αλλά όταν μπήκε στην ενδεκάδα δεν ξαναβγήκε. Οι παίκτες ξέρουν σε ποια ομάδα παίζουν και ξέρουν ποιά πρέπει να είναι η πνευματική τους ετοιμασία για την ρεβάνς. Όπως και οι προπονητές φαίνεται ότι δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη. Και με την κατάλληλη εναλλαγή των παικτών στους συνεχόμενους αγώνες, πιστεύουμε ότι στην Γάνδη θα υπερασπιστούμε το σημερινό προβάδισμα.

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

 

Διαβάστε Περισσότερα