Το GeorgiouClub και οι Άλλοι …… SERPICO

Πάρα πολλά σχόλια ακούγονται για το σάιτ του Χόρχε. Τα περισσότερα είναι θετικά, αλλά υπάρχουν και κάποια αρνητικά και αυτό είναι το θετικό κατά την γνώμη μου. Το Γεωργίου κλάμπ έγινε από μία παρέα , οι περισσότεροι άγνωστοι μεταξύ τους. Ένα σάιτ ΕΛΕΥΘΕΡΟ για να λέει την γνώμη του αυτός που γράφει ανεπηρέαστος και μη καθοδηγούμενος. Χωρίς αφεντικά, χωρίς διαφήμιση, ελεύθερο να λέει στον αναγνώστη τα αθλητικά δρώμενα μέσα σε 10 γραμμες. Αντικειμενικό και με ειλικρίνεια , θα σας ΠΕΙ με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο για τον παικταρά που πολυδιαφημιζεται στα ίσια ότι είναι παλτό. Τον προπονηταρα που είναι στο απυρόβλητο και στην λεζάντα,πόσες φορές τον πήρε ο ύπνος στον πάγκο. Τι λάθος έκανε σε κάποιον αγώνα, τι δέν διάβασε σωστά σε κάποιο ματς.Γιατί η τάδε ομάδα κουτσαίνει, ποιά ομάδα παίρνει αβάντες, κλπ, κλπ.

Θα γράψει για λάθη επιλογών και στρατηγικής σε οποιαδήποτε διοίκηση ομάδος. Εμείς δεν θα γράφουμε για ανύπαρκτες μεταγραφές, που δεν γίνονται, Ούτε θα ξαφνιάζουμε τον αναγνώστη με τίτλους που προαναγγέλλουν εξελίξεις , σεισμούς , πανικούς στην τάδε και στην τάδε ομάδα , ρίχνουν σάλτσες και μουστάρδες στον αναγνώστη για να τσιμπήσει ,Και στο τέλος να αναμάσανε τα ίδια και τα ίδια επί ημέρες ολόκληρες χωρίς ουσία. Εδώ φίλοι μου θα διαβάζεται άρθρα για Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, βίντεο με παγκόσμιους παικταράδες αφιερώματα που δεν τα έχετε διαβάσει και ούτε τα έχετε ξαναδεί.

Οι ψαγμένοι θα πάνε στον Γιαλάκια και στον Πάρκινσον και θα διαβάσουν ΑΤΑΚΕΣ που κρύβουν πολλά υπονοούμενα ,καί περνάνε μηνύματα για ξυπνητζηδες. Όλα αυτά μόνο στο κλάμπ του ΧΟΡΧΕ. Θα πάρετε επίσης γνώμη από τον μάγκα που γράφει για το Στοίχημα και με πολύ καλές επιτυχίες. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Λέμε ξαναγράφω αυτό που εμείς θεωρούμε αληθινό. Είμαστε Για πάρτυ μας. Μεροκάματο ΔΕΝ παίρνουμε από κανέναν. Ο καθένας από εσάς έχει το δικαίωμα να διαφωνήσει με αυτό που γράφεται. Να έχει άλλη γνώμη η άποψη. Δεκτό και θεμιτό γιατί για μάς αυτό είναι ΥΓΙΕΙΑ.

Καλό βράδυ.

Διαβάστε Περισσότερα