Το ιστορικό ενός κλασικού Σαββατοκύριακου ΠΑΟΚ….

Σαββατοκύριακο λοιπόν κλασικό ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ βγαλμένο από το παρελθόν. Συνηθισμένοι εμείς σε τέτοιες καταστάσεις που όμως σχεδόν πάντα είχαν διαφορετική κατάληξη.
Παρασκευή απόγευμα μαθαίνουμε ότι ο Στρατηγός, όπως τον αποκαλούσαμε, Λουτσέσκου φεύγει από την ομάδα. Και πιάνουν δουλειά οι ΑΡΔ. Διαρρέουν εντέχνως το όνομα του Ουζουνίδη. Να δουν αντιδράσεις, να προκαταλάβουν κατσαστάσεις.

Ο Ουζουνίδης εθεάθη στο Μακεδονία Παλλάς λένε. Υπογράφει εν λευκώ λένε. Αργά το βράδυ όμως ο Πρόεδρος Σαββίδης δίνει εντολή να προσληφθεί προπονητής από το πάνω ράφι. Οι γνωστοί άγνωστοι ΑΡΔ αμφιβάλλουν για το αν ο Πρόεδρος μπορεί να κλείσει τέτοιο όνομα μέσα σε 48 ώρες. Για την ακρίβεια και χωρίς να το λένε το εύχονται. Ιντριγκαδόροι ως συνήθως και μαθημένοι από άλλες εποχές, αρχίζουν νέες διαρροές με ονόματα. Ώσπου το Σάββατο το απόγευμα ακούγεται το όνομα του Φερέιρα.

Αυτός είναι λέω. Αυτόν θέλουμε. Αυτόν πρέπει να πάρουμε. Ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή. Είναι αδύνατο λένε. Η ρήτρα είναι 12.500.000€ και ο πρόεδρος της Μπράγκα είναι πολύ σκληρός και αλλοπρόσαλλος γράφεται. Ο ΠΑΟΚ καταθέτει πρόταση 1.000.000€ στην Μπράγκα και απορρίπτεται ασυζητητί. Επανέρχεται με πρόταση 2.000.000€ η οποία εκ νέου απορρίπτεται. Εν τέλει Κυριακή μεσημέρι και ενώ αρχίζουν να βγαίνουν εκ νέου καινούργια ονόματα, όπως του Ίβιτς αυτή την φορά, αίφνης ο Φερέιρα κλείνει στον ΠΑΟΚ.

Το Deal 3.000.000€ η Μπράγκα και κοντά 6.000.000€ για τρία χρόνια ο Φερέιρα. Νο 44 αυτήν την στιγμή στον κόσμο, 40 χρόνων και ότι καλύτερο και ελπιδοφόρο προπονητικά αυτή την στιγμή στην Πορτογαλία. Με τις συστάσεις Σάντος και Κονσεισάο. Προπονητής που ακούστηκε για αντικαταστάτης του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα πριν 40 ημέρες.
Ο πρόεδρος έδειξε την δύναμή του. Έδειξε τις προθέσεις του και έδειξε το τι θα ακολουθήσει.

Δυστυχώς για τους ΑΡΔ διαψεύστηκαν για μία ακόμα φορά. Θα μείνουν με την μπουκιά στο στόμα οι άμοιροι.  Ο προπονητής είναι ήδη στην Ολλανδία με την ομάδα και όλο του το επιτελείο. Οι χαρά των αντιπάλων κράτησε μόλις 40 ώρες. Η κανονικότητα επανήλθε. Ο ΠΑΟΚ επανήλθε ως φαβορί για το πρωτάθλημα και αναμένεται η απόδοση του ως φαβορί να πέσει περαιτέρω μιας και αναμένονται νέες εντυπωσιακές κινήσεις. 40 μέρες περίπου πριν τους προκριματικούς και όλα τώρα αρχίζουν.

Οψόμεθα λοιπόν της συνέχειας και ευχόμεθα περαστικά στους ΑΡΔ και όχι μόνον.

Trelogiatros

Διαβάστε Περισσότερα