Το Καφενείον η Ελλάς

Μετά την ανεκδιήγητη εμφάνιση της Εθνικής στον αγώνα με την Αρμενία ακολούθησε μία σειρά από γεγονότα από τα οποία συμπεραίνει κανείς την πλήρη διάλυση της ομάδας. Δεν θα σταθώ στην εμφάνιση αυτή καθέ αυτή. Ούτε στις αλλοπρόσαλλες επιλογές του προπονητή. Το θέμα έχει εξαντληθεί τις προηγούμενες ημέρες από ειδικούς και μη.

Θα σταθώ όμως στις δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας μετά τον αγώνα στις κάμερες. Δηλώσεις που κάποιοι αμέσως βγήκαν και χειροκρότησαν, έχοντας πλήρη άγνοια για το τι σημαίνει ομάδα. Ο κ. Παπασταθόπουλος λοιπόν ως αρχηγός της ομάδας ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, δηλώνοντας ότι η υπόθεση πρόκριση έχει τελειώσει και έκλεισε λέγοντας ότι πρέπει τώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες του προχωρώντας άμεσα σε αλλαγές στην ομάδα.

Η ενέργεια αυτή του κ. Παπασταθόπουλου ήταν πέρα για πέρα αντιδεοντολογική. Πριν μπεις στα αποδυτήρια, πριν μιλήσεις με τους συμπαίκτες σου, πριν μιλήσεις με τον προπονητή σου, μιλάς δημόσια με ένα παραλήρημα άνευ προηγουμένου, κάνοντας ουσιαστικά ένα απονενοημένο διάβημα. Ένας πραγματικός αρχηγός δεν θα το έπραττε ποτέ αυτό. Με την ενέργεια σου αυτή είναι προφανές τοις πάσι ότι έθεσες τον εαυτό σου εκτός ομάδας, μιας και είσαι πολύ λίγος να φοράς το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Τώρα πρέπει εσύ και όλοι όσοι υποστήριξαν τις δηλώσεις σου να αποχωρήσουν οικειοθελώς από την εθνική, η οποία σαφώς δεν έχει ανάγκη από τέτοιες συμπεριφορές, από δήθεν βεντέτες και τέτοιους λιγόψυχους χαρακτήρες. Δεν το αξίζεις δηλαδή αδερφέ μου. Δεν το έχεις. Και αυτό είτε μείνει ο κ. Αναστασιάδης είτε έρθει καινούργιος προπονητής. Οτιδήποτε άλλο θα είναι εκτός πραγματικότητας.

 

Τrelogiatros – PAOK

Διαβάστε Περισσότερα