Το καλύτερο παιχνίδι του 2022 | ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Ναι το καλύτερο παιχνίδι του 2022 και ας είμαστε μόλις στην δεύτερη μέρα του νέους έτους.Παιχνίδι τρελού ρυθμού και σπάνιας ομορφιάς σε έναν αγώνα που ήθελαν τόσο η Τσέλσι όσο και η Λίβερπουλ ώστε να μην χαρίσουν το πρωτάθλημα από νωρίς στους πολίτες….

Η Λίβερπουλ κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 αλλά η Τσέλσι εκεί που φαινόταν ότι βρίσκεται στο καναβάτσο με δυο γκολ μέσα σε 3 λεπτά έφερε το ματς στο τελικό 2-2 πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου το οποίο μπορεί να το βλέπεις και να το ξαναβλέπεις άνετα σε επανάληψη…

Οι Reds πέταξαν το προβάδισμα δυο τερμάτων από αφέλεια,σιγουριά και ίσως η έλλειψη του Κλόπ από τον πάγκο λόγω κορωνοϊού έπαιξε σημαντικό ρόλο αυτά τα τελευταία πέντε λεπτά του πρώτου μέρους….

Εδώ θέλω να σταθώ στον δικό μας τον Κώστα Τσιμίκα.Δεν ήταν έτοιμος για αυτό το επίπεδο ακόμα.Επίπεδο Λίβερπουλ,όχι Νόριτς ή Πάλλας και το ξακαθαρίζω.Ο Έλληνας διεθνής παραμένει ακόμα στο επίπεδο που έφυγε από τον Ολυμπιακό αλλά αυτό δεν φτάνει για να φάς την θέση του Ρόμπερτσον..

Δεν είδα μια κούρσα,μια μπούκα απέναντι από την αντίπαλη εστία,κακές εκτελέσεις στα κόρνερ όπως επίσης και λανθασμένες σέντρες σε ένα παιχνίδι που πρέπει να βγάλεις ποδοσφαιρική προσωπικότητα.Μακάρι το παιδί να δουλέψει και άλλο διότι η εθνική μας τον χρειάζεται….

Η Σίτι μόνο με αυτοκτονία χάνει αυτό το πρωτάθλημα μετά το Χ στο Λονδίνο άλλα αυτό το ματς και ειδικά το πρώτο ημίχρονο θα μείνει για καιρό στην μνήμη μας…

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

 

Διαβάστε Περισσότερα