Το καρπούζι κόπηκε στη μέση ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ευρώπη περίμενε σήμερα το απόγευμα να δεί το μεγάλο derby ανάμεσα σε Σίτι και Λίβερπουλ,τις δύο ομάδες δηλαδή που θεωρητικά έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες για τον τίτλο στην εφετινή Premier.

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό,τρεξίματα και από τις δύο ομάδες ένταση και πάθος.Οι κόκκινοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Σαλάχ στο 13′ ενώ οι πολίτες είχαν την απάντηση με το εξαιρετικό γκολ του Ζεσούς στο 31′ μετά από ασίστ του Ντε Μπρουίνε.

Η μεγάλη ευκαιρία για ολική ανατροπή από τους γηπεδούχους χάθηκε από τον Βέλγο στο 42′ έπειτα από χαμένο πέναλτι.

Το δεύτερο ημίχρονο μια ωραιότατη σούπα ήταν με αυτήν την ψυχρά που έχει βάλει έξω.Άνοστο δεύτερο σκέλος,χωρίς φάσεις εκτός από μια με τον Ζεσούς γύρω στο πενήντα.

Κούραση,σκοπιμότητα και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος λόγω βροχής έριξαν πάρα πολύ τον ρυθμό και η ποιότητα έπεσε κάτω του μετρίου.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχουμε κούρσα με σπασμένα τα φρένα και για τους δύο μέχρι τέλους.Δεν είναι οι ομάδες που ξέραμε τα τελευταία 3 χρόνια.Έχουν πέσει πάρα πολύ σε αγωνιστική ποιότητα όχι γιατί τους έφυγαν παίχτες,αλλά γιατί μπορεί να τους έχει δημιουργηθεί κορεσμός…

Οι κορυφαίοι προπονητές στον κόσμο επιβάλλεται να βρουν νέα τρικ και νέα κίνητρά στους ποδοσφαιριστές τους.Αυτό είναι το σίγουρο..

Μέσα σε όλα αυτά η Λέστερ πάλι έπιασε κορυφή καθώς αυτό το Χ της ήρθε κουτί..

 

Διαβάστε Περισσότερα