Το κατάφερε και αυτό! | Ο Τζες

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, ο ΠΑΣ από απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης κατάφερε στο τέλος να πετάξει στα σκουπίδια δύο υπερπολύτιμους βαθμούς. Παρά το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του ΟΦΗ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα σε συνδυασμό με τις προσθήκες από τον πάγκο και λίγο έλειψε να φέρει τούμπα το παιχνίδι στο φινάλε της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε τον πιο σοβαρό ΠΑΣ Γιάννινα της σεζόν. Ψηλά τα χαφ, πίεση σε όλους τους χώρους και ένας Τούτου, να γίνεται ο εφιάλτης του Μαρινάκη. Η προσθήκη του Τούτου στα εξτρέμ, έδωσε αρκετές λύσεις στην ομάδα του κ. Γρηγορίου ελευθερώνοντας έτσι και το παιχνίδι των υπολοίπων παικτών. Στον χώρο του κέντρου Λιάσος Τζίνο και Ριένστρα πραγματοποίησαν μια τρομερή εμφάνιση σβήνοντας κάθε προσπάθεια της ομάδας του ΟΦΗ να επιτεθεί. Δεν πιστεύω πως στο φινάλε του πρώτου μισού υπήρξε θεατής του αγώνα να περιμένει την εξέλιξη που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΠΑΣ στο δεύτερο μισό, λίαν επιεικώς, δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο. Είδαμε και πάλι το νωθρό και φοβικό πρόσωπο της ομάδας δίνοντας χωρίς λόγο, πολύ χώρο σε έναν ΟΦΗ που δεν μπορούσε να απειλήσει. Ειδικά μετά το 60ο λεπτό με τους Ροσέρο και Τούτου να δείχνουν σκασμένοι, ο ΠΑΣ φώναζε πως χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα από τον πάγκο το οποίο όταν ήρθε ήταν ήδη πολύ αργά.

Έτσι λοιπόν σε δύο ανύποπτες φάσεις ο ΟΦΗ πέτυχε δύο γκολ με τον Μπάκιτς στέλνοντας τους φίλους του ΠΑΣ για άλλη μια φορά τον καρδιολόγο. Δυστυχώς για τους παίκτες του ΠΑΣ θα πρέπει να κατανοήσουν μετά και το σημερινό χαστούκι πως ο αγώνας διαρκεί 90 λεπτά και όχι 45.

Μείον δύο βαθμοί λοιπόν, και μακάρι να μην είναι και μοιραίοι!

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα