Το μέλλον του Χάαλαντ περνάει από το Μιλάνο, με την Μπάρτσα και τη Ρεαλ να περιμένουν…!

Στο Ντόρτμουντ ελπίζουν ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα αποφασίσει για το μέλλον του το συντομότερο δυνατό, το αργότερο τον Μάρτιο, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκονται στη λίστα αναμονής. Ωστόσο, ο παίκτης δεν θέλει να μιλήσει περισσότερο προς το παρόν και ένα νέο εμπόδιο θα δυσκόλευε τις διαπραγματεύσεις

Το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ εξακολουθεί να βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Ο επιθετικός επανέλαβε ότι δεν θα μιλήσει περισσότερο από το θέμα μέχρι να μην ολοκληρωθεί η σεζόν, αλλά η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν θέλει να περιμένει. Με την FC Barcelona, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, μία σφήνα απο το Μιλάνο τις όποιες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Νορβηγού.

Το μέλλον του “δολοφόνου” περνάει από το Μιλάνο, πόλη στην οποία βρίσκεται νοσηλευόμενος εδώ και δύο εβδομάδες ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα. Όπως αναφέρει η “Gazzetta dello Sport”, ο Raiola συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Saint Rafael του Μιλάνου, αφού πέρασε από το χειρουργείο με μια “επείγουσα επέμβαση”. Ομοίως, η “Bild” επιβεβαίωσε την κατάσταση νοσηλείας του, με τον ατζέντη του να δέχεται ”επισκέψεις” απο εκπροσώπους της Ιντερ αλλά και την Μίλαν και το μετεγραφικό στόρυ να πάιρνει φωτιά ….!!!

Στο Ντόρτμουντ σκέφτονται ήδη στην αντικατάσταση του Νορβηγού

Η Μπορούσια θεωρεί δεδομένο ότι ο Έρλινγκ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι και σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport”, ο αντικαταστάτης του θα είναι απο στην Ιταλία. Πρόκειται για τον Τζιανλούκα Σκαμάκα, επιθετικό της Σασουόλο, που στην τρέχουσα σεζόν έχει εννέα γκολ σε 23 αγώνες. Τα νούμερά του δεν είναι ούτε κατά διάνοια συγκρίσιμα με αυτά του Νορβηγού, αλλά ο Ιταλός έχει μεγάλη προβολή και προσαρμόζεται στο προφίλ του επιθετικού που αρέσει στη Γερμανία.

Διαβάστε Περισσότερα