Το Μέλλον του στον Αέρα…. Ο Μπαπέ χαμένος στα ευρώ……

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, συνεχίζει να σκοράρει στην Παρί Σεν Ζερμέν αυτή την φορά κόντρα στη Λιλ στο χθεσινοβραδινό ματς, όμως όταν ρωτήθηκε για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του στο Παρίσι, Γάλλος σταρ θόλωσε τα νερά ….

Ο Μπαπέ ήταν κοφτός: “Είμαι συγκεντρωμένος στη νίκη μας μέσα στην Μαδρίτη και μετά θα δούμε”. Ερωτηθείς για το αν έχει ήδη λάβει απόφαση ή αν θα περιμένει κάποια αλλαγή μετά τον αποκλεισμό, ο Γάλλος διαβεβαίωσε ότι “δεν έχει ληφθεί καμμία απόφασηα ακόμα. Παρόλο που είμαι ελεύθερος να κάνω ό,τι θέλω, δεν πάω να κάνω τέτοιου είδους πράγματα και δεν πάω να πάω να μιλήσω ειδικά τώρα με τον αντίπαλο μας στο Champions League, είναι ανήθικο!”.

Παρά την αντίσταση του Mbappé στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί, άφησε ανοιχτά ενδεχόμενο αυτό να επιτευχθεί και πέραν της 30ης Ιουνίου. Μάλλον η είδηση της έλευσης του Ζινεντίν Ζιντάν έχει αλλάξει το σκηνικό στην εν λόγω μετεγγραφή με την PSG ήδη να του έχει προσφέρει μια συμφωνία δύο ετών με πολύ καλές απολαβές. Έτσι όπως όλα δείχνουν έχουμε πολλά να περιμένουμε στο επόμενο διάστημα για τον σήριαλ Μπαπε – Παρί – Ρεάλ ….

Διαβάστε Περισσότερα