Το νέο Μότο στο Πρωτάθλημα… Trelogiatros

Πέρσι ήταν το πρωτάθλημα των Πρεσπών. Φέτος είναι το Πρωτάθλημα του Περέιρα.  Συντονισμένο το σύστημα, πλάθει σενάρια επιστημονικής φαντασίας για μία ακόμα φορά για να καλύψει τις αδυναμίες αυτού που τα υποθάλπτει. Με άναρθρες κραυγές, με βαρύγδουπες δηλώσεις, με στημένους ΑΡΔ και με τυφλωμένους οπαδούς να υιοθετούν πάσα παπαριά που τους τροφοδοτούν. Με στημένες ή μη γραφίδες, με προκατειλλημένους παραγωγούς γνωστούς για την δήθεν αμεροληψία τους κάνουν καθημερινά το άσπρο μαύρο χρησιμοποιώντας Γκεμπελικές Μεθόδους. Συνηθισμένοι σε αυτό άλλωστε.

Τελευταία ανακάλυψη τους το πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ 20’ μετά το πέρας των καθυστερήσεων. Λες και πρώτη φορά είχαμε καθυστέρηση στην καθυστέρηση.  Είναι προφανές ότι το «κόκκινο» σύστημα είναι παντοδύναμο. Σύμμαχοι τους όλοι οι δημοσιογράφοι του βαθύτατου αυτού κατεστημένου, καθώς και η πολιτική ηγεσία που προσπαθεί να επιβάλλει την κόκκινη κανονικότητα.

Αυτό θα συνεχιστεί και θα κορυφωθεί την πρώτη Δεκέμβρη. Στο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη όπου θα επιδιώξουν την πάσει θυσία νίκη των ερυθρολεύκων. Το πόσο προετοιμασμένος ψυχολογικά θα είναι ο Δικέφαλος θα φανεί. Παιχτικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα.

Τέλος όλοι θα πρέπει να θυμούνται ότι το πρωτάθλημα είναι μικρό. Και η ρεβάνς στην Τούμπα θα έρθει σύντομα. Σοκ και Δέος θα έχουμε.

Trelogiatros

Διαβάστε Περισσότερα