Τό ποδοσφαιρο ψηλά!!!! SERPICO

Ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα πού έχουμε δεί ποτέ σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν αυτό που έγινε απόψε στην Αγγλία στην έδρα της ΣίτI. Εκπληκτικά πράγματα καί από τίς δύο ομάδες. Ξεκίνημα με γκολ στο 4″ λεπτό για τηνΣιτI με τον Στέρλινγκ με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία καί 1-0. Χαρές καί πανηγύρια από τούς οπαδούς της, αλλά ο Σον μόλις σε τρία λεπτά , εκπληκτικά τό 1-1. Καί σάν νά μήν έφτανε αυτό ό ίδιος παίκτης στο 9″ λεπτό κάνει την ανατροπή.1-2 η Τότεναμ  καί η βράδυα υπόσχεται θρίλερ ματς και έτσι ΑΚΡΙΒΏΣ!! Μόλις μετά από δύο λεπτά ο Σίλβα για την Μ.Σιτι, σουτ από κοντά, κόντρα καί 2-2.! στο 11″λεπτό.

Ούτε στην φαντασία μας τέτοια εξέλιξη. Το ματς πάει πάνω κάτω καί η πρόκριση αλλάζει χέρια συνεχώς. Στο 21″ λεπτό πάλι ο Στέρλινγκ φέρνει καί πάλι την Σίτι μπροστά με 3-2. Κανείς δεν ρίχνει ρυθμό στο ματς καί έχουμε να δούμε πολλά ακόμα απίθανα πράγματα. Πάθος, ένταση, όμορφο ποδόσφαιρο καί στο δεύτερο ημίχρονο όπου στο 59″ λεπτό ο Αγουέρο εκτελεί τόν Γιορις από την κλειστή γωνία καί 4-2! Αυτό είναι σκορ πρόκρισης για την Μ.Σιτι. Κάπως ανεξήγητα όμως ο Ποκετίνο με εσωτερικές αλλαγές αδρανοποιεί τονΕρικσεν αλλά καί τόν Σον, κάνοντας εσωτερικές αλλαγές καί η Τότεναμ χάνει από επιθετικότητα καί δείχνει να γυρίζει λίγο πίσω. Περνάει ανόδυνα αυτή την πίεση της Σίτυ καί με λίγο δόση τύχης, επαναφέρει τον σωστό σχηματισμό καί στο 73″ ο Γιορέντε σκοράρει έστω καί με λίγο τύχη και 4-3!!!!

Αυτό τώρα είναι σκορ πρόκρισης για την Τότεναμ. Μια Τότεναμ πού έχει τραυματισμούς όπως αυτή τού Κέιν, χάνει απόψε καί τόν Σισοκό αλλά άντεχει καί τρελαίνει κόσμο. Αυτό είναι ματς πού εγώ προσωπικά έχω χρόνια να δω. Τέτοια εναλλαγή συναισθημάτων δεν θυμάμαι τόσο έντονα. Έχουμε καλές στιγμές μέχρι να λήξει ο αγώνας κυρίως από την Μ.Σιτι η οποία θέλει ένα γκολ για νά προκριθεί. Το σόκ έστω καί προσωρινά έρχεται στο 93″ λεπτό με τον Στέρλινγκ να σκοράρει και τό γήπεδο βρίσκεται στον αέρα, γιατί τώρα προκρίνεται η Σίτι. Αλλά ο τεράστιος αυτός ρέφερι πού σήμερα έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας συμβουλεύεται το VAR καί σωστά ακυρώνει τό τέρμα. Τέρμα όμως καί στον αγώνα με την Τότεναμ στους επτά ουρανούς.!!!
Πανάξια πρόκριση για την Τότεναμ!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=UhPi3A74FUg

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα