To Τρίτο Μάτι του Κύκλωπα

Φίλε αναγνώστη. φτάσαμε στο σημείο, ο πραγματικός ιδιοκτήτης της ομάδας και αυτός που παίρνει τις αποφάσεις, να δηλώνει ότι δεν είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδος, αλλά ότι η ομάδα ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο του οποίου και είναι και ο επίτιμος πρόεδρος.

Φτάσαμε στο σημείο αντίστοιχα, ένας από τους βασικούς και καλά (δημοκρατικούς νόμος προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων), που μιλάει για το απόρρητο των τραπεζικών συναλλαγών, να σπάει και να γίνεται άκρως φανερή κλοπή στοιχείων, τα όποια στοιχεία μάλιστα κατατίθενται ανωνύμως στην ΕΕΑ.

Στοιχεία τα οποία μόνο κατόπιν εισαγγελικής εντολής, θα μπορούσαν να προσκομιστούν σε μία επιτροπή όπως εκείνη…….

Μιλάμε για κάποιους νόμους, τους οποίους έφτιαξε, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τού σήμερα, νομοι οι οποίοι στην καθημερινότητα του καθενός απλού πολίτη, καταπατούνται σε κάθε συναλλαγή του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι υπογραφές που όλοι έχουμε κάνει, σε συμβάσεις με κινητή τηλεφωνία, με ενέργεια, που έχουν σχέση με τα προσωπικά μας δεδομένα.

Και το μεγάλο ερωτηματικό που παραμένει σε όλους μας, είναι άραγε αυτοί οι νόμοι για ποιον λόγο φτιάχτηκαν;
Αφού στην τελική, δεν υπάρχουν ούτε λειτουργούν στην καθημερινότητα των πολιτών.
Μήπως επειδή λειτουργούν για ανθρώπους που έχουν τεράστια εξουσία;
Μήπως επειδή προστατεύουν αυτούς τους ανθρώπους;
Τότε ειλικρινά μιλάμε για τη δημοκρατία των πολλών ή τη δημοκρατία των λίγων;

Διότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε, ότι η έννοια της δημοκρατίας, έχει να κάνει με την τήρηση των νόμων και την τιμωρία, αλλά κυρίως και πάνω από όλα, και την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των νόμων.

Στην τελική, αυτό που ανακαλύψαμε όλοι μας μέσα από αυτή την σύγκρουση αυτό των δύο μεγάλων αντρών (με βιτρίνα φυσικά τα αθλητικά σωματεία), μάλλον είναι ότι όταν ενοχλεις το σύστημα με τις ενέργειές σου, τότε και το σύστημα αυτόματα αποφασίζει, να σου διαγράψει και προσωπικά δημοκρατικά δικαιώματα που έχεις.

Τότε το σύστημα έχει τους δικούς του μηχανισμούς, να σε βγάλει εκτός παιχνιδιού.
Αυτά βέβαια που γράφω, δεν έχουν καμία σχέση με το μεγάλο ερωτηματικό για τα ποδοσφαιρικά σωματεία.

Η ουσία βρίσκεται στη συνέντευξη της ΨΕΚΑΣΜΕΝΗΣ κυρίας Μαρούπα, η οποία είπε σε συνέντευξη της στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ότι ναι μεν φυσικά υπάρχει πολύ ιδιοκτησία, αλλά δεν πρέπει να κατηγορήσουμε ή να υποβιβάσουμε τα συγκεκριμένα σωματεία, αν πρώτα δεν ελέγξουμε και τα υπόλοιπα σωματεία.

Και μάλιστα στάθηκε ιδιαίτερα, στον υποβιβασμό της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου, ομάδες τις οποίες ανέφερε χαρακτηριστικά ως παράδειγμα και μάλιστα τόνισε ότι άδικα υποβιβάστηκαν, εφόσον δεν ελέγχθηκαν και άλλα σωματεία.

Στην τελική φίλε αναγνώστη, οι συναλλαγές αποδεικνύουν το θέμα της πολυιδιοκτησίας, και καθόλου τυχαία όλοι που θέλουν να μας ενημερώσουν σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, κανείς από αυτούς δεν μας διαβάζει το νόμο.

Και φυσικά ο λόγος είναι, διότι ο νόμος αναφέρει την έννοια πολύ ιδιοκτησίας, ότι γίνεται είτε με άμεσα είτε ΕΜΜΕΣΑ στοιχεία τα οποία έχουν εξαγοραστεί.

Βέβαια αυτό δεν συμφέρει να ειπωθεί, ούτε να αναλυθεί.
Σίγουρα όμως για αυτό το λόγο και ολόκληρη κυβέρνηση, έκανε και την τροπολογία, και σίγουρα όχι για μία ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ.

Κλείνοντας απλά θα πω, διότι δεν θέλω να σας κουράσω άλλο, οτι μας πρόσφερε τέτοιες αποκαλύψεις αυτή η σύγκρουση, που σίγουρα το αν θα υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ ή όχι (κατά την προσωπική μου γνώμη δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, και αυτό το έχω πει πιο πάνω, με Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα), που ξεπερνάει το θέμα του αθλητισμού, για όσους φυσικά το κατάλαβαν, και σίγουρα ξεπερνάει και το θέμα ποιο κόμμα μας κυβερνάει.

Άλλωστε αυτό που διακρίνει την ανθρωπότητα σήμερα, είναι μία παγκόσμια πλέρια Δημοκρατία…….!!!!!

 

To Τρίτο Μάτι του Κύκλωπα

Διαβάστε Περισσότερα