Το Τρίτο Μάτι του Κύκλωπα

Και αφού δεν επέλασαν οι Τουρκμένοι (τι πράγμα είναι και αυτό, αυτοί οι Τουρκμένοι είναι σαν την Coca-Cola, πάνε παντού, Συρία, Λιβύη, Ελλάδα) που έχει στείλει από μέρες ο Ερντογάν, την επέλαση στη χώρα κάνει ο κορωνοιός, με πολλά κρούσματα επίσημα, και άλλα τόσα ανεπίσημα κατά πάσα πιθανότητα.

Τι κακό είναι και αυτό που μας βρήκε, “τώρα που ανθίζουν τα κλαδιά και βγάζει η γη χορτάρι;”

Τρόμος παντού και μία ερημιά.
Όλοι μέσα ερμητικά κλεισμένοι, απομονωμένοι, αποφεύγοντας παρέες και συναναστροφές. Όταν είσαι μόνος εξάλλου, σε κυριεύει πιο εύκολα ο φόβος, και ο φόβος σε κάνει και πιο αδύναμο. Πώς λέει και το τραγούδι “έρημος, βαρύς και μόνος” κάπως έτσι……

Ψυχολογία χάλια, Οικονομία χάλια, Διασκέδαση χάλια, Ζωή χάλια, ο Κορωνοιός σε ζώνει από παντού, παραμονεύει ο κίνδυνος της παγκόσμιας Οικονομικής κατάρρευσης, όλα μαύρα και άραχνα, Μαύρη Απελπισία.

Τώρα εμένα κάτι μου θυμίζει όλο αυτό!
Μου θυμίζει τότε που έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι, και είχε ως αποτέλεσμα να περαστούν νόμοι κατά της τρομοκρατίας. Νόμοι που περιόρισαν ελευθερίες και ανθρώπινα δικαιώματα, Νόμοι που ήταν για το καλό μας και για την προστασία μας.

Λέτε να περάσουν τίποτα νόμους μόνιμους για το καλό μας, για την υγεία μας;
Για να μην μας χάσουν από πελάτες;
Δεν ξέρω, πάντοτε όμως η τρομολαγνεία δεν έχει καλό αποτέλεσμα. Πρώτα έγινε το μπράφ (του ιού), μετά το κράχ, και μετά τον Μπάμ;
Δεν ξέρω ίδωμεν τι μέλλει γενέσθαι…..

Και μέσα σε όλον αυτόν τον πανικό, ορκίστηκε η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Πρώτη γυναίκα, που της έκλεψε την δόξα ο Κορονοιός, πέρασε στα ψιλά γράμματα.

Καλά έτσι κι αλλιώς είναι απλή γυναίκα και απέριττη, και δεν θα επιθυμούσε και η ίδια πολλές φανφάρες.
Θα μου πεις τώρα πού το ξέρεις εσύ αυτό;
Εμ χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Αφού σου λέει η γυναίκα δεν θέλει να τη λένε Αικατερίνη αλλά Κατερίνα (γιατί? σαν θηλυκός Βαρουφάκης που ήθελε να γράφεται με ένα Ν?)

Μα εννοείται δεν θέλει να συνδέεται με τίποτα Βασιλικό σαν την Αικατερίνη την Μεγάλη γιατί είναι απόλυτα βαθιά Δημοκράτισσα.

“Βγαίνει η Κατερίνα τσάρκα στη Ραφήνα”, εε λάθος, εκεί είναι ο Καραμανλής.
Είπαμε Δημοκράτισσα όχι Νεοδημοκράτισσα, καλά θα πούμε άλλο τραγουδάκι για χάρη της.
“Κατερίνα, Κατερινάκι είσαι της ζωής το αεράκι” μιας και έχει και οικολογική συνείδηση…..

Να’μαστε καλά, βοήθειά μας και μη χειρότερα…..
Ετοιμαστείτε για αλλαγές, ριζικές στον τρόπο ζωής, και μη αναστρέψιμες!!!

Διαβάστε Περισσότερα