Top 20 I ΠΑΝΙΩΝΑΚΙΑΣ

Χαρές & Πανηγύρια!  Σφάξτε τον μόσχο τον σιτευτό !!! Φέρτε κρασί να ρέει άφθονο και να τσουγκρίσουμε…!! Τέτοια ιστορική επιτυχία,  για την ποδοσφαιρική Ελλάδα , ποιος το περίμενε…????
 – Πανιωνάκια, τρελάθηκες απο την ζέστη  …?? ( θα πείτε και με το δίκιο σας )
 -ΟΧΙ καθόλου ! Πανηγυρίζω και το φωνάζω … Τι ακριβώς …??? Όχι την επάνοδο του Πανιωνίου στην Super League. Αυτό ούτως ή αλλως δεν είναι λόγος πανηγυρισμού.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ 20 ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ UEFA ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ !! 19η για την ακρίβεια . Σταθερά την κρατάμε, με προοπτικές  για την 18ή ( στο χειρότερο σενάριο να πέσουμε στην  20ή  άρα πάλι μέσα στην 20άδα θα είμαστε ) Αλληλούια …
Τουλάχιστον μέχρι και το 2025 θα βρισκόμαστε σταθερά στην 19ή θέση  εκτός και αν.. οι τεράστιοι σύλλογοι που μας εκπροσωπούν στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, φτάσουν σε τίποτα ημιτελικά ή ακόμα και τελικό.
Σιγά το πράμα… Ο ΟΣΦΠ, η ΑΕΚΑΡΑ  μας η ΠΑΟΚΑΡΑ  μας και φυσικά ο ΄΄πρέσβης ” ΠΑΟ που έχουν κάνει την Ευρώπη να παραμιλά με τις επιτυχίες τους είναι απόλυτα ικανοί για το καλύτερο…. Μπορεί να δούμε και 2 ομάδες σε τελικούς ( Conference & Europa ) . Γιατι …????????? Τι έχουν να ζηλέψουν απο τις άλλες. Αφήστε που οι άλλες, δεν έχουν τον ΠΥΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ…!! Γιατί έτσι είναι το Βig 4 ! Έχει τον σπουδαιότερο λαό…  Κατεβαίνει η ομάδα στο γήπεδο και έχει φάει ο αντίπαλος 3 γκολ στο 3′ απο το σκατό που του έχει έρθει στην πλάτη…. Τσςςςςςςς.
Όσο αφορά τα ατυχή  φετινά αποτελέσματα τους τεράστιου Άρεως και της μεγάλης ΑΕΚ ( διότι μόνο ατυχή μπορούν να χαρακτηριστούν ) είναι η τελευταία φορά. Από του χρόνου που θα ξαναβγούν ( με το έτσι θέλω στας Ευρώπας …)  θα σκίσουν την γάτα.
Υπομονή λοιπόν αγαπητοί. Τεράστιο προσόν εξάλλου για εκείνον που την έχει….. Υπομονή του χρόνου και κάτι καλύτερο… Και αν όχι του χρόνου , του παρόχρονου .. το 2024 ή το 2025 ή το 2030.
Σημασία έχει να βελτιώσουμε το προίον. Οι big 4 να βάλουν ομάδες β’ στην Β εθνική … Όλα θα στρώσουν….. Αρκεί ο κακός Πανιώνιος να μην ξανανέβει………….
Τόσα χρόνια λάσπης , τόσος αγώνας για να καταστραφεί ένας σύλλογος δεν γίνεται να πάει χαμένος.
* Οι κακές οι γλώσσες που λένε πως δίχως Πανιώνιο σε ποδόσφαιρο & καλαθοσφαίριση το πρωταθληματα θα σκάψουν και τον πάτο του βαρελιού  είναι ΑΝΟΗΣΙΕΣ… Είναι σύμπτωση που στην υδατοσφαίριση έχει μεγάλη παρουσία και παραγωγή αθλητών που στελεχώνουν την ΕΘΝΙΚΉ. Ας ελπίσουμε η κυβέρνηση να δει το λάθος της, και με συνοπτικές διαδικασίες, να διαλύσει και εκεί τον Πανιώνιο, ώστε να έχουμε και τα γνωστά αποτελέσματα… ΠΑΡΑΥΤΑ!!!
* Συγχαρητήρια στην ΕΘΝΙΚΉ water polo. Πραγματικά μια ομάδα, με όλη την έννοια της λέξης ΟΜΑΔΑ. Παίκτες και προπονητικό team με ταλέντο , παικτες με ήθος ( πρώτα από όλα ) παίκτες που δεν τεμπελιάζουν και δουλεύουν σκληρά. με ταπεινότητα. ( Χρόνια στις πισίνες , ξέρω πολύ καλά τι γολγοθα έχουν τραβήξει…)   Τωρα που οι ποζεράδες έφυγαν απο την Εθνική ήρθε η ώρα του μεταλλίου. Το χρώμα μένει… που λίγη σημασία έχει

ΠΑΝΙΩΝΑΚΙΑΣ

Διαβάστε Περισσότερα