Τώρα αρχίζουν τα ωραία! Al Jazeera

Η τελευταία αγωνιστική είχε αλλαγές στην κορυφή, ο ΠΑΟΚ πέρασε από την ΛΑΜΙΑ που παίζει όποτε θέλει …. αλλά με μια πολύ καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να βγάλει τα πούλμαν από τα ΚΤΕΛ Λαμίας για να καταφέρει μπας και πάρει καμία ισοπαλία …

η ΑΕΚ έφαγε 3 από τον ΑΡΗ ( και άλλα 2 απο τον ΠΑΣ Γιάνεννα … μην ξεχνιόμαστε ) σε ένα ματς που η ΡΟΗ του σκορ άλλαξε 3 φορές με τον ΑΡΗ να παίζει αντρίκεια παρα την φημολογία των τελευταίων ημερών, ‘οπως έπραξε και με τους υπόλοιπους 3 διεκδικητές του πρωταθλήματος οπότε δείχνει έτσι ότι στα play off δεν θα είναι απλά ένας έυκολας αντίπαλος για κανέναν.

Ο ΠΑΟ σκόνταψε στο Γεντί κουλέ και δυσκολεύει πολύ την συνέχεια στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος με την κατάκτηση του Κυπέλλου να είναι επιβεβλημένη για ευνόητους λόγους, αλλά στο ποδόσφαιρο όπως έχουμε δεί φέτος ποτέ μην λές ποτέ!! γιατί μπορεί να εκτεθείς εύκολα και από τις 4 ομάδες που διεκδικούν το εφετινό τίτλο!

Ο Ολυμπιακός όμως αν θέλουμε να τονίσουμε κάτι είναι ξεκάθαρα ο κερδισμένος της αγωνιστικής γιατί ροκάνισε κατά πολύ την διαφορά του από την κορυφή, μειώνοντας την στους 3 βαθμούς και με την εικόνα που είχε στα προηγούμενα ματς προ Mιντιλίμπαρ εποχής, μπορούμε να πούμε ότι δύσκολα θα πουλήσει το τομάρι του ή καλύτερα ”πολύ ακριβά θα το πουλήσει μέχρι το τέλος αυτού του μίνι πρωταθλήματος!

Τώρα στα playoff θα δούμε το καλύτερο mini πρωτάθλημα όλων των εποχών στην ιστορία των playoffs της Superleague και εύχομαι πραγματικά να αναλύουμε το κάθε παιχνίδι για το πώς έπαιξαν οι ομάδες και όχι για τον αν το var ή οι διαιτητές έσφαξαν αντι για το καρπόύζι στην μέση κάποια ομάδα απο τις 4 .!!!!!

AL JAZEERA

Διαβάστε Περισσότερα