Τώρα έχει την πιο δύσκολη δουλειά… Σωτήρης Βάζελος

Ο Κλόπ όταν ήρθε στο μεγάλο λιμάνι η διοίκηση του έδωσε τα κλειδιά να κάνει ότι γουστάρει με έναν και μόνο στόχο,να ξανακάνει πρωταθλήτρια την Λίβερπουλ μετά από χρόνια.
Πρωταθλήτρια την έκανε,Champions Legue πήρε,έπαιξε σε ακόμα δύο ευρωπαϊκούς τελικούς και το κυριότερο όλων την έκανε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια από θέμα καλού ποδοσφαίρου.
Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα.Οι κόκκινοι πρέπει να μείνουν στην κορυφή,να έχουν διάρκεια στο χρόνο με αποτελέσματα και καλή μπάλα ενώ παράλληλα η δεκαετία που ξεκίνησε πρέπει να γίνει δικιά τους.
Η premier φέτος θα είναι πιο δυνατή από κάθε άποψη καθώς Τσέλσι,Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενισχύθηκαν σημαντικά ιδίως η πρώτη και υπάρχει η εκκρεμότητα με το τι θα κάνει ο Messi.Θα πάει στους πολίτες η όχι;
Να κάνω την πρόβλεψη μου και θα πω ότι η ομάδα που θα κάνει λιγότερες από 5 ήττες σε 38 ματς του Αγγλικού Πρωταθλήματος την σεζόν που ξεκινά την άλλη βδομάδα,αυτή θα είναι που θα σηκώσει και την κούπα.Πάμε για πρωταθλητή 90 βαθμών και άνω.
Μακρύς ο δρόμος που ξεκινά στις 12 του Σεπτέμβρη και τελειώνει στις 23 Μαΐου αλλά φέτος η χρονιά για την Λίβερπουλ θα είναι ακόμα πιο δύσκολη και σημαντική για την εδραίωση αυτής της αρμάδας του Κλόπ που έχει μάθει να σπάει ρεκόρ,παραδόσεις και να κάνει το αδύνατο-δυνατό.

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα