Τρελά τα μπικικίνια σου λέω …..

Κυριολεκτικά χαμός έχει προκληθεί μετά την συνάντηση των ΠΑΕ με τον Γιώργο Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.
ΠΑΟΚ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δείχνει να έχουν τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις, λόγω και της παρουσίας του Βαγγέλη Μπαταγιάννη στην προεδρία .

Ωστόσο, μερικές από τις “άστεγες” ομάδες έχουν “ψηθεί” από τον Βασιλειάδη για τις αλλαγές , η πλειοψηφία διατηρεί τις επιφυλάξεις της και έως αυτή τη στιγμή είναι άγνωστη η επόμενη μέρα.

Τα νούμερα που πρότεινε ο υφυπουργός Αθλητισμού στις ομάδες, αν συμφωνήσουν στην αναδιάρθρωση, είναι αδιανόητα. Συγκεκριμένα,  ο κ. Βασιλειάδης μίλησε για 50 εκατ. ευρώ την αμέσως προσεχή σεζόν, δηλαδή περίπου 10 εκατ. ευρώ περισσότερα απ’ όσα έδωσε η Nova την τελευταία σεζόν με κεντρική διαχείριση.

Για την σεζόν 2019-20 και αν το πρώτο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα μειώσει τις ομάδες σε 12, θα μοιραστούν περίπου 55 εκατ. ευρώ.

Συνολικά, μιλάμε για περίπου 250 εκατ. ευρώ εξασφαλισμένα για την επόμενη πενταετία! Αρκεί, την σεζόν 2019-20, να δημιουργηθεί η Super League 1, η Super League 2 και η ημιεπαγγελματική Football League, με 12 ομάδες έκαστη.

Πάντως, ο κ. Βασιλειάδης δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει πίσω όσον αφορά τις θέσεις του, χαρακτηρίζοντας την αναδιάρθρωση μονόδρομο .

 

Ιαματική Πηγή : Μονή Βατοπεδίου

Διαβάστε Περισσότερα